Буся###1
Форумчанин
- Дописи
- 10
- Реакції
- 3
- Бали
- 3
Буся###1 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Слоан,кредит касса,топ1,финстера,миолан,твоя позика,е грошi,панго, кредит 7, селфи,лаве лове,лимон,санкредит,старфин, кредит+,смпртвей финХ,тева,аванс,Нова кредит,фест,Эва кеш,монто,Сос,легко кредит,просторедит,треба кредит,финмаркет,Алекс кредит,турбо грошi,микрокеш,Амиго,Лоан +.... как-то так... скажите пожалуйста кого нужно закрыть а первую очередь, какие не идут на уступки?Хай не хвилюється за роботу. Розкажіть мій приклад. Я працюю на державному підприємстві. Після програного суду, виконавець направив постанову про зняття 20 відсотків з зарплати, натомість мій деректор, а ні слрва мені поганого не сказав, а навпаки на 3 місяця збільшив заробітну плату зі словами щоб я за цю xepню не переживав і спокійно працював далі, ось і все ніхто на мене косо не дивився і я спокійно закрив той борг. Тому хай не переживає за роботу, все буде добре.Звісно якщо вона ще молоденька, то психологічно важкувато їй зараз, то підтримайте її
Також ні вякому разі не беріть на себе кредит, то яма в яку і ви ще вляпаєтесь. Тут вже вам писали, обовязково зайдіть на убкі та отримайте її кридитну історію, там раз в рік безкоштовно, ведіть її номер телефону та дату народження і вам нададуть звіт, уважно ознайомтесь. Якщо їй 100к потрібно щоб закрити повністю, то в середньому там не великі тіла, а це вже плюс і при повному ігнорі хай збирає кошти та потррху буде закривати за тіла ато і менше. І надайте список мфо