Сервисы где себя проверять

• Автор теми Автор теми zeniakr
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 58
  • Перегляди Перегляди 3K
На підставі чого визнавати напис таким що не підлягає виконанню? Жодних документів не надсилали, листівн не було!
У випадку недотримання нотаріусом вимог, щодо надання стягувачем документів на підставі яких можливе вчинення виконавчого напису та інших вимог закону щодо вчинення виконавчого напису, боржник може реалізувати свої право на звернення до суду з позовною заявою про визнання виконавчого напису нотаріуса таким, що не підлягає виконанню.

Значит и пишите на исполнителя письмо. Я на электронку, так как из другого города. Он или она должны прислать вам ответ со сканами доков, на основании которых была сделана эта надпись.

Нотариус ничего и не пришлёт. К нотариусу надо ехать лично. Или адвокатский запрос делать ( не бесплатно).
А у вас нет примера как писать исполнителю?

Не було, но вони гобліни можуть, направити листа (якщо працюєте офіційно) в бугалтерію, і бугалтерія начне з З/П вашої віднімати гроші і переправляти їм. Уже просто не перший такий випадок, бугалтерія якогось .... не розбираеться, і рахує що це законно такі провадження.
А при чому тут бухгалтерія? Надійшов виконавчий лист, і бухгалтер не має права не відраховувати, це вже злочин, кримінал. І буде відраховувати, поки не дасть "відбій" виконавча служба.
Зрозуміла. Чи можна, посилаючись на дані з реєстру, відправити запити нотаріусу та виконавцю?
Не можно, а НУЖНО!
За вас ніхто цього не зробить.

Останнє редагування:
А то мне пришло письмо заказное и никак не получаеться забрать пойти. В реестрах пока себя не нашла))))

А при чому тут бухгалтерія?
Туда отправляют что нужно по закону (исполнительною надписью) отсчитывать им деньги (для МФО).
І буде відраховувати, поки не дасть "відбій" виконавча служба.
Это да, но исполнительная служба по решению суда, а не понятного нотариуса который работает на з/п у МФО.

а ну ка подскажите, пожалуйста, а то не могу понять, было около двух лет назад два штрафа, один ГАИ выписал, а второй полицаи за пивасик:drinks:не за один не платил, а сейчас не могу понять это за пивко или за ПДД

Вкладення

• Screenshot_2.webp
    Screenshot_2.webp
    14.8 Кб · Перегляди: 32
  • Screenshot_3.webp
    Screenshot_3.webp
    19.8 Кб · Перегляди: 32
Такой вопрос, если в реестре должников, что Стан ВП: Завершено.
Как это понимать?

Все привет. Может уже, а что может, я точно уже дублирую эту тему. На каких ресурсах нужно должнику себя постоянно проверять?
На форуме знаю была такая уже тема но я не могу ее найти((((((

1. Стан розгляду справ - Судова влада України
Я себя буду созерцать по телевизору))))

Вкладення

• Screenshot_2020-01-19-12-17-09-805_com.android.mms.webp
    Screenshot_2020-01-19-12-17-09-805_com.android.mms.webp
    17.2 Кб · Перегляди: 28
Значит завершено. У меня так же. Суд без меня, открыли без меня, закрыли без меня. Молодцы ?
Хорошо если завершено. Но при этом был заблокирован карточный счёт. Если дело закрыто, то и счёт должны разблочить. Как это нужно сделать?

Хорошо если завершено. Но при этом был заблокирован карточный счёт. Если дело закрыто, то и счёт должны разблочить. Как это нужно сделать?
А не знаю, не в курсе, у меня было по Привату, и их продуктами давно не пользуюсь.

Назад
Угорі