На все Сервіс «НаВсе» передали колекторам

• Автор теми Автор теми Mikadosik
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 2
  • Перегляди Перегляди 696

Mikadosik

Форумчанин
Дописи
80
Реакції
39
Бали
308
Mikadosik не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня! Є договір по сервісу «НаВсе» (КредитКаса) з липня цього року. Тіло 10000(+4000 - відсоток за оформлений кредит), вже хочуть 30000, на поступки не йдуть. Було внесено перші два платежі по графіку і пішов в прострочку. На початку грудня надійшов лист на електронну пошту, що КК передала мій договір в ТОВ «Бюро кредитного стягнення». Хто це такі і що надалі очікувати?

Доброго дня! Є договір по сервісу «НаВсе» (КредитКаса) з липня цього року. Тіло 10000(+4000 - відсоток за оформлений кредит), вже хочуть 30000, на поступки не йдуть. Було внесено перші два платежі по графіку і пішов в прострочку. На початку грудня надійшов лист на електронну пошту, що КК передала мій договір в ТОВ «Бюро кредитного стягнення». Хто це такі і що надалі очікувати?
У меня они были , брала 18000, по два платежа в месяц , вроде на 300 дней , не помню. Заплатила два платежа и все , закончился срок по платежам, мне прислали "лист вимогу", через месяц подали в суд . Результат: суд проиграла , защищалась с адвокатом, апелляции не было , так-как по деньгам всё вместе выходило , чуть больше половины долга .
То что они подадут в суд - это 100% , если вышлют лист вимогу , готовьтесь к суду .

Це звичані "звонилки". Але те, що Кредит Каса подасть в суд - 99,9%

Назад
Угорі