- Дописи
- 37331
- Рішення
- 10
- Реакції
- 96120
- Бали
- 11145
Admin не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
потужно потужить одинаків

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
потужно потужить одинаків

ахаха, ну не будем про сумне)
Є) свідоцтва про народження)Там нема сертифікату "РСП"?
Щоб жінки показували чоловікам
Я податок їм в окрему баночку наберу)З нашою країною мрій в смартфоні незабаром дійде до електронної реєстрації статевих актів. Ще й ліміт встановлять. До речі, може для цього цей сертифікат неодруженого і потрібен, як для знижки або для бонусних транзакцій)
Непоганий доказ буде, якщо дійде до різного роду юридичних розглядів.Я податок їм в окрему баночку наберу)
Це документ потрібно при продажі майна,якщо власники мама і неодружена дочка ,в Болгаріі требували такий документ!Шановні, а підкажіть хто в курсі, що таке "сертифікат неодруженого"?))))
Хтось отримував такий?))
І які привілеї він дає?)
![]()
а не жирно) Может букет с газона во дворе, пополнение счета на месяц, на маршрутке на городской пляж и подумать нужно ли оно мне, посмотрев на её реакцию?)))Букет квітів ціною в пів ланоса… айфон і Мальдіви) а потім подумає чи треба воно їй)
Айфон ти і так маєшБукет квітів ціною в пів ланоса… айфон і Мальдіви) а потім подумає чи треба воно їй)
Якщо що, то це мій прайс, щоб я подумав чи зустрічатись з дівчиною)
За квіти з газону можна і штраф отриматиа не жирно) Может букет с газона во дворе, пополнение счета на месяц, на маршрутке на городской пляж и подумать нужно ли оно мне, посмотрев на её реакцию?)))
А податок в баночку это сильно, я им разных податків бы в разные баночки бы набрал... в 3х литровые... а то получаешь зп, так аж больно смотреть сколько просто уходит кому-то в карманы. А так пускай ух0дит... с баночек))
В Харкові можна і 3,14стюлів вихватити)))За квіти з газону можна і штраф отримати![]()
І романтика закінчиться, не розпочавшисьВ Харкові можна і 3,14стюлів вихватити)))
Вот ещё годиков так пять назад на такой коммент разного рода сильные и независимые фемінині-членкині налетели бы. Здесь то вряд ли, но на других ресурсах очень вероятно. Нынче правда попритихли чуть по вполне понятной причине, а в своё время по работе пересекался с таковыми. Один раз за мой лайк (!) на пейсбуке к безобидному анекдоту начальству депешу накатали, мол сексист я, каких свет не видал!а не жирно) Может букет с газона во дворе, пополнение счета на месяц, на маршрутке на городской пляж и подумать нужно ли оно мне, посмотрев на её реакцию?)))
фемінині-членкині
пейсбуке
Ну хоть не уволили?Один раз за мой лайк (!) на пейсбуке к безобидному анекдоту начальству депешу накатали, мол сексист я, каких свет не видал!
А анекдот хороший, старый, но философский:
- Привет, как у тебя?
- Да вот женился недавно.
- И как оно?
- Ну как, выпить нельзя, курить нельзя, с друзьями встречаться нельзя, футбол смотреть нельзя...
- Не жалеешь?
- Жалеть тоже нельзя.
Не, начальство то вменяемое было, поржали вместе. Но где-то недельку после этого я, приходя на работу, приветствовал коллег не иначе как "шановні жінкині")Ну хоть не уволили?
)))))приходя на работу, приветствовал коллег не иначе как "шановні жінкині")
Ще хочу а8 нову з салону.Айфон ти і так маєш![]()
![]()
Я тобі губозакаточну машинку пришлю))Ще хочу а8 нову з салону.
Адресу знаєш)Я тобі губозакаточну машинку пришлю))
На роботу чи додому?)Адресу знаєш)