Сергей Калинин: адвокат на форуме и отзыв о работе с ним.

5.00 зірок 28 оцінок
На главной странице в самом верху
Дякую,за Ваш відгук.Але ,по-перше ,я новачок у цьому ,,ком'юніті,,...По-друге ,усі дописи/коментарі/питання ...тощо,я лишаю але до...,але після роботи ,повірте ,на сон по пару годин,тому - прошу з розумінням ,якщо десь не догляділа або не додивилась ,вибачте! Розумію,що інформація ,мабуть є
Всі контакти в підписі і профілі
Дякую ,пошукаю.

Хочу написать про адвоката Сергея Калинина! Это действительно профессионал своего дела! Помогает выиграть суд с коллекторами! Я не ждала победу в деле вообще,но этот адвокат помог мне в решении моего вопроса и исковое заявление от коллекторов осталось без решенияв их пользу! Буду и дальше обращаться к этому адвокату по своим вопросам! Очень благодарна за помощь!

Дуже дякую Сергію Костянтиновичу за його роботу. В 2021 році компанія Онлайн фінанс відкрила виконавче провадження, в лютому 2024 року всі мої рахунки були заблоковані виконавчою службою. Я звернулася до Калініна Сергія Костянтиновича, він підготував всі потрібні документи до суду. Через певний час, моя справа була виграна. Вчора з мене зняли виконавче провадження, розблокували рахунки та компанія яка програла, повернула всі витрачені кошти на адвоката, та ті гроші які вони списали не законно.
Велике дякую !

Вкладення

• Screenshot_2024-07-05-09-55-19-431_com.instagram.android-edit.webp
    Screenshot_2024-07-05-09-55-19-431_com.instagram.android-edit.webp
    79.4 Кб · Перегляди: 95
Дуже дякую Сергію Костянтиновичу за його роботу. В 2021 році компанія Онлайн фінанс відкрила виконавче провадження, в лютому 2024 року всі мої рахунки були заблоковані виконавчою службою. Я звернулася до Калініна Сергія Костянтиновича, він підготував всі потрібні документи до суду. Через певний час, моя справа була виграна. Вчора з мене зняли виконавче провадження, розблокували рахунки та компанія яка програла, повернула всі витрачені кошти на адвоката, та ті гроші які вони списали не законно.
Велике дякую !
скільки приблизно цей процес зайняв часу?

У березні ТОВ "Веллфін" подало до суду позовну заяву про стягнення заборгованості за кредитним договором. Із електронного суду дізналася про відкриття провадження і відразу звернулася до Калініна Сергія Костянтиновича за допомогою. Сергій Костянтинович - професіонал, майстер своєї справи. Працювати з такими людьми - одне задоволення. Спочатку Сергій Костянтинович ознайомився з матеріалами моєї справи, пояснив, що можна в моїй ситуації зробити. Після чого, ми уклали договір про надання правничої допомоги і на цьому моя діяльність припинилася. Всю роботу далі виконував Сергій Костянтинович. Ним було професійно складено відзив на позовну заяву та відправлено його до суду разом з усіма потрібними додатками. Результатом його роботи було ухвалення рішення суду про відмову у задоволенні позовних вимог повністю та повернення мені витрат на професійну правничу допомогу.
Тому не бійтеся судів з МФО та довіряйте свої справи професіоналам.
Щиро дякую Сергію Костянтиновичу та його команді за професійну допомогу, небайдужість до людей, які свого часу потрапили у складні життєві ситуації, чуйність, людяність, відповідальність та майстерність у своїй справі!!!
А ви якось далі цей велфін закрили, чи на цьому закінчилося ?

Всім привіт.

Хочу подякувати Калиніну Сергію за отримання позитивних рішень суду по двом справам: з фінпром маркетом та онлайн фінанс.
Одна справа тягнулась на протязі 2.5 років, що вже руки опускались, але Сергій довів її до позитивного для мене фіналу. Провадження закриті, напис скасовано, кошти по одній справі вже повернулись, по іншій в процесі.
Дякую!

Хочу висловити подяку, Сергію Костянтиновичу Калініну за допомогу в судовій справі з приводу заборгованості.
Прийшла повістка до суду, від ТОВ "Фінансова компанія 'Європейська агенція з повернення боргів" з загальною суммою боргів на 67тис гривень.
В загальному було 4 кредита по 17тис кожен.
Спочатку не знали що робити, але нам запропонували звернутися саме до адвоката, Калініна Сергія і ми не пожалкували про свій вибір!
Перший суд пройшов не задовільно, тому що судья не відповідально поставився до справи.
Потім по рекомендації С. К. Калініна, ми подали апеляційну скаргу, яку задовільний в повному обсязі.
Апеляційний суд пройшов в нашу користь і працею, нашого адвоката, Калініна Сергія, ми виграли справу на нашу користь, постановою суду присудили ТОВ "Фінансова компанія 'Європейська агенція з повернення боргів" відмовити в задоволенні їхної позовної заяви.
А також стягнути з ТОВ "Фінансова компанія 'Європейська агенція з повернення боргів" на нашу користь понесенні витрати, правничу допомогу у розмірі 15тис гривень.
Нам вернули всі кошти що ми витратили і були дуже задоволені.
Дуже вдячні Калініну Сергію за пророблену роботу!!!

МФО продали борг «Росвен Інвесту», які хотіли повернення в розмірі 100000грн. За рекомендацією звернулася до адвоката Калініна С. К. Адвокатом було підготовлено та відправлено відзив на позов, в якому він звернув увагу суду, що позивачем не доведено як факту укладення кредитного договору, отримання кредитних коштів, так і факту передачі права вимоги. Суд прийняв до уваги всі аргументи, які надав Сергій Костянтинович. Суд задовільнив наш відзив на позовну заяву повністю, відмовив у задоволенні позову «Росвен Інвест», а також задовільнив прохання адвоката стягнути з позивача відшкодування витрат на правову допомогу на мою користь. Дуже вдячна Калініну С. К. за професійну правову допомогу.

Хочу знову подякувати Сергію за виконану роботу! Виконавче провадження закрито, витрати всі повернуті)
2024-10-04_015214.webp

Дуже вдячна Калініну Сергію, в мене в мами та батька дуже багато кредитів. І вже багато судів було і зараз в процесі ще 3, всі справи які були виграні і суми майже за тіло по закривали по рішенню суду, а контори хотіли в 5-10 разів більше.
Також юр допомогу постійно за рішенням суду верталась. Дякую вам велике та за подальшу співпрацю)))
Всі рішення суду є, можу як доказ прикріпити)
Дякую, що ви є👍👍👍

Дякую Сергію Костянтиновичу за допомогу в судових справах. Знову маю позитивне рішення. Він профі в своїй справі і до того ж людина з великої букви,завжди входить в положення клієнта. Щиро дякую

Хочу сказати велике спасибі адвокату Сергій Калінін. Вже не перша наша співпраця але як завжди все супер. Був суд з Колект Центр які викупили дві мої заборгованості у МФО. Хотіли більше 70тис. грн але суд присудив їм 9244.98грн плюс витрати на правничу допомогу 784.8грн і частину судового збору 396.02грн. Це суттєва різниця. І навіть вони мають повернути мені 3000грн за правничу допомогу. Ще раз велике дякую за вашу допомогу. Бажаю як найбільше виграшних справ і вдячних клієнтів

Вкладення

• IMG_3319.webp
    IMG_3319.webp
    504.1 Кб · Перегляди: 16
Назад
Угорі