У березні ТОВ "Веллфін" подало до суду позовну заяву про стягнення заборгованості за кредитним договором. Із електронного суду дізналася про відкриття провадження і відразу звернулася до Калініна Сергія Костянтиновича за допомогою. Сергій Костянтинович - професіонал, майстер своєї справи. Працювати з такими людьми - одне задоволення. Спочатку Сергій Костянтинович ознайомився з матеріалами моєї справи, пояснив, що можна в моїй ситуації зробити. Після чого, ми уклали договір про надання правничої допомоги і на цьому моя діяльність припинилася. Всю роботу далі виконував Сергій Костянтинович. Ним було професійно складено відзив на позовну заяву та відправлено його до суду разом з усіма потрібними додатками. Результатом його роботи було ухвалення рішення суду про відмову у задоволенні позовних вимог повністю та повернення мені витрат на професійну правничу допомогу.
Тому не бійтеся судів з МФО та довіряйте свої справи професіоналам.
Щиро дякую Сергію Костянтиновичу та його команді за професійну допомогу, небайдужість до людей, які свого часу потрапили у складні життєві ситуації, чуйність, людяність, відповідальність та майстерність у своїй справі!!!