Сергей Калинин: адвокат на форуме и отзыв о работе с ним.

5.00 зірок 28 оцінок
Дякую Сергію Констянтиновичу в вирішенні моїх проблем з фінансовими установами.!Виграно вже 3 справи по знесенню виконавчого надпису нотаріуса,в двох-повне повернення грошей за судовий збір та правничу допомогу адвоката,по одній-суддя вирішив задовольнити правничу допомогу частково,судовий збір у повному обсязі.А ще саме цікаве сталося на днях-на мене ЕАПБ створило позов до суду на значну для мене суму в 4 рази вищу за тіло кредиту,та врахуйте ще сюди судовий збір,процент виконавця,гонорар адвоката...сумма чимала...З Сергієм обсудили стратегію,не дивлячись на те,що в зв'язку з війною в країні та на те,що Сергій працює із-за кордону в даний момент,уклали договір,зробили відзив та ....програли суд першої інстанції...таке враження було,що суддя справу даже не вивчав...В мене з'явився деякий відчай...Але ,Сергій написав апеляцію,направили до апеляційного суду,і через деякий час я отримав на поштову скриньку листа з апеляційного суду,де вказувалося,що апеляційний суд повністю скасовує рішення суду першої інстанції за нестачою доказів ,наданих позивачем...Тепер будемо з цією контори забирати гроші вже ми ...Все це сталося.дякуючі професійній роботі Сергія Констянтиновича...Зараз такий час,що в суд є можливість працювати онлайн через систему Електронний суд,так що місцезнаходження адвоката не є перепоною...Сергій весь час супроводжує справу,відповідає на будь які питання,пов'язані зі справою.Ще один ,значний для мене,момент-це гонорар...повірте,у Сергія-доступна ціна.я порівнював з іншими адвокатами,а це іноді дуче доречно,хоч і ці кошти потім повертаються...Зараз у нас ще одна справа по знесенню виконавчого надпису нотаріуса і я впевнений в позитивному результаті...Якщо в мене ще будуть виникати подібні проблеми,то також буду звертатися за допомогою до Сергія Констянтиновича,що й вам усім раджу.Бажаю всім перемоги!!!

Дякую Сергію Калініну за його сумлінну працю в цій нелегкій справі) професіонал свого діла! Всім рекомендую.

Завдяки його роботі було знесено ВП по швидко гроші в лиці Жованик Та Сазанової.

Завжди відповідає на поставленні запитання.

Робить все швидко, вчасно і професійно!

Чудовий спеціаліст у своїй справі. Допоміг закрити виконавче провадження , та стягнути кошти витрачені на судову тяганину. Під час юридичного супровіду надав відповідь на велику кількість питаннь в яких я не розумівся. Однозначно рекомендую.

Хочу подякувати Сергію Калініну за його професіоналізм, підтримку та допомогу.
Знайшла його номер на форумі. Зателефонувала - вислухав,заспокоїв і допоміг. Раджу всім Сергія Калініна. Він професіонал і з ним дуже легко спілкуватись,бо розжовує все,що не зрозуміла з першого разу (в моєму випадку - це майже все?тож дякую йому ще й за витримку).
Зараз ми на стадії повернення коштів. В разі потреби буду звертатись лише до нього.

Обратилась к Сергею по двум ИП от Дори Финанс) Оперативно заключили договор и подали в суд по сносу ИП)
Прошлым летом получила решение суда про визнання виконавчого напису нотаріуса таким, що не підлягає виконанню))) а так же компенсировать мне судебный сбор и расходы адвоката)
Второе решение получила перед Новым Годом)
Долго в суде не могла получить исполнительные листы без ошибок)
И вот наконец сегодня получила заветные сообщения с банка о компенсации всех расходов)))
Очень благодарна Сергею за проделанную работу)))
Рекомендую)

Найкращий адвокат з яким працював. Відповідальний і розуміючий. Дуже допоміг мені. Велике вам дякую. Жодного разу не пожалів, що звернувся саме до вас. Звертайтесь і будете щасливі.

Хочу лишити відгук по роботі С.К. Калінін. Адвокат з великої букви , допоміг мені в суді з трьома виконавчими написами .Коли до нього звернулася, з опущеними руками( бо ,що таке виконавчий напис я тоді ще до кінця не усвідомлювала.Для мене це було страшне). Але Сергій Костянтинович,підбадьорив і сказав,що все можна вирішити в законному порядку , приводу для хвилювання не має. На тому тижні вже отримала гроші за витрати по третьому суду . Велике дякую Сергій Костянтинович,за вашу працю!

Звернулася до пана Сергія Костянтиновича за рекомендацією та отримав професійну допомогу. Результатом співпраці - дві виконавчі справи в нашу користь з повним відшкодуванням адвокадських та судових витрат (справи після всіх просесульних процедур мають статут завершені та всі банківські рахунки розблоковано). Рекомендую як надійного та професійного юриста, що так необхідно в теперішній час. Вельчи вдячний за надану допомгу і резульаттивність. Разом до перемоги!

Дуже професійний юрист, допоміг знести всі виконавчі провадження від МФО. Також було дуже зручно платити частинами, так як були заблоковані рахунки. Довів всі справи до логічного завершення, не зважаючи на початок повномасштабної війни

А чи можна до нього звертатись у справахю де нема судів чи виконавчих .просто є прострочки і не хочеться платити ці шалені суми?
Чи він береться лише за справи, коли вже справда дійшла до ІВН чи суду?

А чи можна до нього звертатись у справахю де нема судів чи виконавчих .просто є прострочки і не хочеться платити ці шалені суми?
Жоден адвокат Вам в такій ситуації не допоможе,якщо й наобіцяють,то хіба гроші викачають

Так, в досудовому порядку не працюю, вважаю це малоефективним.

доброго дня мене звати Сергій в мене була така сама ситуація як і у вас всіх компанія Еліт фінанс зеблокувала мені всі рахунки які я маю стягли кошти всі що були.Звернувся я до вас на форум за допомого добрі люди мені підсказали до кого можна звернутися.Advokat Ukraine Сергій Калинин.Зібрали всі необхідні документи подали до суда через місяц всі рахунки були розблоковані потом получив виконавчий лис від суду відпоавив по адресі всі кошти через 10 днів були повернуті які вони від мене були зняті +були повернуті кошти які я витрати на послуги Адвоката та судові.Хочу особисто гарно по дякувати за все що мені допоміг Сергій Калинин і його компанія люди дійсно професійні в своїй роботі
доброго дня мене звати Сергій в мене була така сама ситуація як і у вас всіх компанія Еліт фінанс зеблокувала мені всі рахунки які я маю стягли кошти всі що були.Звернувся я до вас на форум за допомого добрі люди мені підсказали до кого можна звернутися.Advokat Ukraine Сергій Калинин.Зібрали всі необхідні документи подали до суда через місяц всі рахунки були розблоковані потом получив виконавчий лис від суду відпоавив по адресі всі кошти через 10 днів були повернуті які вони від мене були зняті +були повернуті кошти які я витрати на послуги Адвоката та судові.Хочу особисто гарно по дякувати за все що мені допоміг Сергій Калинин і його компанія люди дійсно професійні в своїй роботі

Хочу щиро подякувати Сергію Калініну та його команді за блискучо проведену роботу. Завдяки Сергію та його партнерів я виграла в суді дві справи по « Кредит Капіталу». Дякую за юридичну консультацію та співпрацю. Все швидко, професійно, а саме головне з позитивним результатом для мене. Дякую, що Ви є??????

Сергій Костянтинович, знайшла його тут на форумі, коли прилетів виконавчий напис від онлайн фінанс, дуже оперативно підписали договір і розпочали роботу над знесенням напису. Це людина знає свою справу, приємно з ним працювати, завжди на зв'язку і відповідає на юридичні питання, що цікавлять. Завдяки йому виконавчий напис визнаний таким, що не підлягає виконанню. Велике дякую.

Добрий день. За допомогою Сергія Костянтиновича було знесено ще два виконавчі написи від Кредит капітал та Профіт капітал. Суд задовольний наші вимоги, кошти за правничу допомогу та судові витрати повернуто. Також знаю, що контакти адвоката в мене просила кума для своєї знайомої, вчора кума мене підвозила і сказала, що в знайомої теж все вирішено на її користь. Дякую Вам.

Хочу порекомендувати адваката Калініна Сергія Костянтиновича. За допомогою адвоката знесли два виконавчі написи. Так що з впевненістю можу рекомендувати Сергія Костянтиновича як надійного фахівця в цій сфері.
Звичайно виконавчі написи та блокування рахунків справа не з приємних, але вчасно звернувшись до адвоката, Ви позбавите себе зайвих нервів та переживань. Не треба боятися судів. Ми живемо в правовій державі, і тільки суд може вирішити чи потрібно Вам платити ці космічні вигадані МФОшниками суми. Якщо є вільні кошти, краще задонатьте на ЗСУ.!!! Всім миру та життя без колекторів та русні!!!

Калінін Сергій Костянтинович, без сумнівів професіонал свого діла , допоміг вже вдруге знести виконавче впровадження.Дуже вдячна !Без вагань звертайтесь за допомогою !24/7 на зв'язку відповідає на всі запитання.Знесли впровадження від он-лайн фінанс і Ріальто .100% буду звертатись за допомогою якщо в майбутньому виникнуть проблеми по цим питанням !

Вітаю!Сьогодні в мене з'явилася чергова нагода подякувати за працю адвоката Сергія Костянтиновича Калініна.Судом винесене рішення на мою користь за позовом проти жадібних ЄАПБ,знесено вже четвертий виконавчий напис,дякуючи чудовому професіоналу своєї справи Сергію.Сергій Констянтинович також виграв до цього позов ЄАПБ до мене по стягненню значної для мене суми,при цьому суд залишив їх позов повністю без задоволення.В усіх справах за рішенням суду я отримав відшкодування за судовий збір та послуги адвоката.Все це вважаю повністю заслуга адвоката.Мене ще чекає декілька судових справ,і я також буду звертатися за допомогою до Сергія,чого і Вам раджу.Усім-перемоги!

Останнє редагування:
Назад
Угорі