dron1976
Читач
- Дописи
- 4
- Реакції
- 20
- Бали
- 3560
dron1976 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Дякую Сергію Констянтиновичу в вирішенні моїх проблем з фінансовими установами.!Виграно вже 3 справи по знесенню виконавчого надпису нотаріуса,в двох-повне повернення грошей за судовий збір та правничу допомогу адвоката,по одній-суддя вирішив задовольнити правничу допомогу частково,судовий збір у повному обсязі.А ще саме цікаве сталося на днях-на мене ЕАПБ створило позов до суду на значну для мене суму в 4 рази вищу за тіло кредиту,та врахуйте ще сюди судовий збір,процент виконавця,гонорар адвоката...сумма чимала...З Сергієм обсудили стратегію,не дивлячись на те,що в зв'язку з війною в країні та на те,що Сергій працює із-за кордону в даний момент,уклали договір,зробили відзив та ....програли суд першої інстанції...таке враження було,що суддя справу даже не вивчав...В мене з'явився деякий відчай...Але ,Сергій написав апеляцію,направили до апеляційного суду,і через деякий час я отримав на поштову скриньку листа з апеляційного суду,де вказувалося,що апеляційний суд повністю скасовує рішення суду першої інстанції за нестачою доказів ,наданих позивачем...Тепер будемо з цією контори забирати гроші вже ми ...Все це сталося.дякуючі професійній роботі Сергія Констянтиновича...Зараз такий час,що в суд є можливість працювати онлайн через систему Електронний суд,так що місцезнаходження адвоката не є перепоною...Сергій весь час супроводжує справу,відповідає на будь які питання,пов'язані зі справою.Ще один ,значний для мене,момент-це гонорар...повірте,у Сергія-доступна ціна.я порівнював з іншими адвокатами,а це іноді дуче доречно,хоч і ці кошти потім повертаються...Зараз у нас ще одна справа по знесенню виконавчого надпису нотаріуса і я впевнений в позитивному результаті...Якщо в мене ще будуть виникати подібні проблеми,то також буду звертатися за допомогою до Сергія Констянтиновича,що й вам усім раджу.Бажаю всім перемоги!!!