Sense банк. Як можна з ними домовитись за мінімальну суму?

• Автор теми Автор теми Інна Білецька
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 23
  • Перегляди Перегляди 3K

Інна Білецька

Форумчанин
Дописи
60
Реакції
21
Бали
853
Інна Білецька не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня. Потрібна порада, на форумі вже близько 2 місяців. Є відкриті кредити в 2 МФО на даний момент і 1 банку Sense банк.
Такі МФО маю:
Creditplus 20000 тис
MyCredit 10000
Протермінування по обом 2 місяці від Creditplus чекаю пропозицію закриття за тіло, і від MyCredit також, але там пролонгаціями 9000 тис виплатила і платити 10000 тис щось бажання вже немає, ведуть себе ніби тихо ні до кого крім мене не телефонують.

І є відкритий кредит в Sense банку брала 70000 тис в кінці 2021 року під великі відсотки тоді в це не внікала думала швидко закрию і все, але те що взяла протягом місяця повернула, а відсотки так і залишились. Кожного місяця немає їм змоги платити, оскільки в декреті вже і коли пропускаю платіж сума росте. Пропонували 30% знижки і закрити одним платежем, але такої суми немає. Можливо, хтось може порадити як можна з ними домовитись за мінімальну суму, бо кормити їх вже не хочеться за ці майже 2 роки і так добре погодувала гроші йдуть в нікуди ?
Доброго дня. Потрібна порада, на форумі вже близько 2 місяців. Є відкриті кредити в 2 МФО на даний момент і 1 банку Sense банк.
Такі МФО маю:
Creditplus 20000 тис
MyCredit 10000
Протермінування по обом 2 місяці від Creditplus чекаю пропозицію закриття за тіло, і від MyCredit також, але там пролонгаціями 9000 тис виплатила і платити 10000 тис щось бажання вже немає, ведуть себе ніби тихо ні до кого крім мене не телефонують.

І є відкритий кредит в Sense банку брала 70000 тис в кінці 2021 року під великі відсотки тоді в це не внікала думала швидко закрию і все, але те що взяла протягом місяця повернула, а відсотки так і залишились. Кожного місяця немає їм змоги платити, оскільки в декреті вже і коли пропускаю платіж сума росте. Пропонували 30% знижки і закрити одним платежем, але такої суми немає. Можливо, хтось може порадити як можна з ними домовитись за мінімальну суму, бо кормити їх вже не хочеться за ці майже 2 роки і так добре погодувала гроші йдуть в нікуди ?
Забула написати в Sense банку сума 32 тис ?

і від MyCredit також, але там пролонгаціями 9000 тис виплатила і платити 10000 тис щось бажання вже немає, ведуть себе ніби тихо ні до кого крім мене не телефонують.
Они то тихие, но потом так же молча могут продать тем же ЕАПБ. Но сначала должны тело предложить.

Но сначала должны тело предложить.
Краще не вестись на тіло, бо визнаєте дією всю їхню "піну".
там пролонгаціями 9000 тис виплатила
Так звана "пролонгація" - це узаконення гіпертрофованих забаганок, фактично шахрайства. Навіщо вона вам? Хто Вам таке порадив?
кредит в Sense банку брала 70000 тис в кінці 2021 року
На який строк взяли кредит в кацапському банку?

Останнє редагування:
Так звана "пролонгація" - це узаконення гіпертрофованих забаганок, фактично шахрайства. Навіщо вона вам? Хто Вам таке порадив?
Це був кредит про який ніхто не знав і боялась комусь розповісти, тому робила пролонгації, зараз розумію, що це був шлях в нікуди, адже про форум дізналася лише влітку
Краще не вестись на тіло, бо визнаєте дією всю їхню "піну".

На який строк взяли кредит в кацапському банку?
Я вже навіть і не пам'ятаю, адже потім почалась війна, і я 2 д*pa зробила рескрутизацію, якщо брати по рескрутизації, то на 96 місяців...

Це був кредит про який ніхто не знав і боялась комусь розповісти, тому робила пролонгації, зараз розумію, що це був шлях в нікуди, адже про форум дізналася лише влітку

Я вже навіть і не пам'ятаю, адже потім почалась війна, і я 2 д*pa зробила рескрутизацію, якщо брати по рескрутизації, то на 96 місяців...
Добровільно в капкан на 8 років...

Вибачте, у мене є питання по цьому банку. Я в 2019 р брала в них кредит 10000грн, зараз набігло 19000грн. Уже відкрите виконавче провадження. Але банк погрожує відкрити ще одне виконавче по цьому ж кредиту. Це реально?

Я в 2019 р брала в них кредит 10000грн, зараз набігло 19000грн. Уже відкрите виконавче провадження.
відкрите по напису чи рішенню суду? напис можна знести))
Але банк погрожує відкрити ще одне виконавче по цьому ж кредиту. Це реально?
теоретично - якщо подасть позов і виграє - реально

Але банк погрожує відкрити ще одне виконавче по цьому ж кредиту. Це реально?
Обдуритии суд може шляхом приховування наявності виконавчого напису і реалізувати подвійне стягнення. А це вже кримінал.

Раньше активно применялись штрафы
Было такое. Особенно в альфе))
Как-то был там кредит. Платим, платим, а долг больше. И знаешь, почему? Потому что суммы больше, чем ежемесячный платеж. За это штраф согласно условий договора.
Хотели закрыть досрочно. Тоже штраф.
Я не могу описать сейчас словами мои чувства тогда

Как-то был там кредит. Платим, платим, а долг больше. И знаешь, почему? Потому что суммы больше, чем ежемесячный платеж. За это штраф согласно условий договора.
Благо сейчас попроще. Тогда сложно было перечислить места, где этого штрафа не было.

Собственно вопрос по теме. Как с ними правильно договориться о закрытии кредита за меньшую сумму. Допустим 10-20% от общей хотелки?
Писать письмо, звонить на горячую линию? Кто реально может принять решение?

Собственно вопрос по теме. Как с ними правильно договориться о закрытии кредита за меньшую сумму. Допустим 10-20% от общей хотелки?
10-20% от общей хотелки - слишком размыто. С банками сложнее договориться, насколько я знаю. Там много отличий от МФО. Зачастую они более охотно идут на реструктуризацию, но поможет ли это в данной ситуации?
Звонить на горячую линию без толку. А вот написать письмо, пусть даже электронное на официальную электронную почту - этот вариант. Вообще, на мой взгляд, имеет смысл с юристом этот момент проработать. Начать с анализа договора. А там станет понятно, можно ли на что-то рассчитывать. Насколько знаю, такая услуга весьма недорогая.

Суб'єктивно як на мене, всі дзвінки це "бла-бла-бла".
Якщо і домовлятись, то через офіційну пошту.

Оооо..таке ж саме було... із 170 грн щомісячного платежу виросло до 1300....і я вже перестала платить....просто не витягувала платежі...плюс отп був...плюс МФО...вобщем,...прощай куча гроше..🤦🤦🤦🤦🤦я ,мабуть,через рік прострочок зрозуміла,яка я була...куку....таке бабло платити у повітря...Але я не шкодую,я побачила всіх людей із їхніми справжніми "личками"...
10-20% от общей хотелки - слишком размыто. С банками сложнее договориться, насколько я знаю. Там много отличий от МФО. Зачастую они более охотно идут на реструктуризацию, но поможет ли это в данной ситуации?
Звонить на горячую линию без толку. А вот написать письмо, пусть даже электронное на официальную электронную почту - этот вариант. Вообще, на мой взгляд, имеет смысл с юристом этот момент проработать. Начать с анализа договора. А там станет понятно, можно ли на что-то рассчитывать. Насколько знаю, такая услуга весьма недорогая.
В мене теж сенс був тіло 10 тис...зараз за три роки де мій договорів тільки не був...як прости тут,прости там....Зараз таке як у фактора,хочу закрити,але тис за 3-4....чи будуть,хз...🤷🤷🤷🤷

Зараз таке як у фактора,хочу закрити,але тис за 3-4....чи будуть,хз...🤷🤷🤷🤷
Війна затягується. На мою думку, кредитори повинні розуміти що вони можуть зовсім не отримати гроші.
Наприклад, сперше сенс просто пропонував невігидну кабальну рекструктуризацію.
Потім прощення частину платежу при оплаті однім платежем. Зараз прощення частини при оплаті частинами.
Що далі?

Назад
Угорі