Sens чи немає сенсу платити

• Автор теми Автор теми Молдован
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 6
  • Перегляди Перегляди 53

Молдован

Читач
Дописи
7
Реакції
2
Бали
3560
Молдован не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго всім,Я маю кредит в Sens bank брав ще в 2021 році,в тому ж році виїхав за кордон і більше не був в Україні і борг в розмірі 30 тис.грв.не платив,нарахували мені по сей день 75тис.Я сьогодні створив в особистий кабінет в Sens bank побачити що там,а там в мене появилась кредитна карта поверх кредиту з мінусом 69тис.яку я не брав і ніколи не мав.Скажіть якщо я не буду платити що буде?Пройшло вже 4 роки,чи можуть вони подати до суду,якщо так чого вони цього ще не зробили? Дякую.

Вони самі відкрили на вас кредитну карту?
ЩОсь мені здається що це не зовсім законно.

Юлія Кравинська адвокат це взагалі законно відкривати кредитну картку без відома клієнта?

Вони самі відкрили на вас кредитну карту?
ЩОсь мені здається що це не зовсім законно.

Юлія Кравинська адвокат це взагалі законно відкривати кредитну картку без відома клієнта?
очевидно відбулось шахрайство і у разі судового спору буде мати значення, чи звертався боржник із заявою до поліції

очевидно відбулось шахрайство і у разі судового спору буде мати значення, чи звертався боржник із заявою до поліції
Більш за все...що не має там ніякого шахрайства, а мова йде про загальну заборгованість за кредитом, яку нарахував банк зі своїх міркувань та бачень.

Більш за все...що не має там ніякого шахрайства, а мова йде про загальну заборгованість за кредитом, яку нарахував банк зі своїх міркувань та бачень.
Ну що це тоді?
Screenshot_20260203-215502.Sense SuperApp.webp

Screenshot_20260203-215502.Sense SuperApp.webp

Останнє редагування:
Я маю кредит в Sens bank брав ще в 2021 році,в тому ж році виїхав за кордон і більше не був в Україні
Питання одразу вирішене
і борг в розмірі 30 тис.грв.не платив,нарахували мені по сей день 75тис.
Логічно
Я сьогодні створив в особистий кабінет в Sens bank побачити що там
За кордоном дійсно не вистачає гострих відчуттів, треба терміново повертатись сюди (ні)
Скажіть якщо я не буду платити що буде?
Можуть депортувати до Гренландії)
Пройшло вже 4 роки,чи можуть вони подати до суду,якщо так чого вони цього ще не зробили?
Вичікують, напевно, Вашого повернення.

Доброго всім,Я маю кредит в Sens bank брав ще в 2021 році,в тому ж році виїхав за кордон і більше не був в Україні і борг в розмірі 30 тис.грв.не платив,нарахували мені по сей день 75тис.Я сьогодні створив в особистий кабінет в Sens bank побачити що там,а там в мене появилась кредитна карта поверх кредиту з мінусом 69тис.яку я не брав і ніколи не мав.Скажіть якщо я не буду платити що буде?Пройшло вже 4 роки,чи можуть вони подати до суду,якщо так чого вони цього ще не зробили? Дякую.
Нужно в банке для начала узнать, что это вообще такое и почему

Назад
Угорі