Семи небанківським фінансовим установам анульовано ліцензії, 11 установ виключено з реєстру

• Автор теми Автор теми Admin
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 12
  • Перегляди Перегляди 1K

Admin

Реклама, гарант, питання по проекту
Адміністрація
Дописи
36976
Рішення
10
Реакції
95603
Бали
11145
Admin не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Національний банк України анулював ліцензії семи небанківським фінансовим установам та 11 – виключив з Державного реєстру фінансових установ.

?Щодо анулювання ліцензій

На підставі власних заяв анульовано всі наявні ліцензії:

❌ТОВ “ФК “ІНВЕСТКАПІТАЛ” (ЄДРПОУ 42135210);

❌ТОВ “КРЕДИТНІ ІНІЦІАТИВИ” (ЄДРПОУ 35326253);

❌ТОВ “ІЗОКВАНТА ПЛЮСˮ (ЄДРПОУ 40957923);

❌ТОВ “ФК “СІТІ ФІНАНС ГРУПˮ (ЄДРПОУ 39508362);

❌ТОВ “ПРОСТІ КРЕДИТНІ РІШЕННЯˮ (ЄДРПОУ 41338979);

❌ТОВ “ФК “КОРНЕР ПЕЙМЕНТˮ (ЄДРПОУ 43990497);

❌ТОВ “ФК “БІСФАКТОРˮ (ЄДРПОУ 42634787).

?Щодо виключення з реєстру

На підставі поданих документів ТОВ “КРЕДИТНІ ІНІЦІАТИВИ”, ТОВ “ІЗОКВАНТА ПЛЮСˮ, ТОВ “ФК “СІТІ ФІНАНС ГРУПˮ, ТОВ “ПРОСТІ КРЕДИТНІ РІШЕННЯˮ, ТОВ “ФК “КОРНЕР ПЕЙМЕНТˮ та ТОВ “ФК “БІСФАКТОРˮ виключено з Державного реєстру фінансових установ.

П’ять небанківських фінансових установ виключено з Державного реєстру фінансових установ у зв’язку з ухваленням Національним банком рішення про анулювання (відкликання) у них усіх наявних ліцензій на провадження діяльності з надання фінансових послуг.

Так, виключено з Державного реєстру фінансових установ:

❌ПРАТ “СК “ІНГОССТРАХ” (ЄДРПОУ 33248430);

❌ПРАТ “СК “ПРОВІДНА” (ЄДРПОУ 23510137)

❌ТОВ “МІСТЕР КЕШ” (ЄДРПОУ 42987483);

❌ТОВ “ФК “ФІНТЕХ ІНВЕСТУВАННЯ” (ЄДРПОУ 41298879);

❌ТОВ “СУЧАСНА ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ” (ЄДРПОУ 35296444).

Такі рішення Комітет з питань нагляду та регулювання діяльності ринків небанківських фінансових послуг ухвалив 29 березня 2023 року.

А что это обывателю даёт?Хоть какой-то плюс есть?Продадут кредиты каким нибудь"ЕАПБ",а те в свою очередь будут штампованные иски в суды строчить.80% выиграют тк ответчик не будет защищаться ещё 15% выиграют не взирая за защиту (любят их суды,со слов наших же юристов) и 5 % выиграет ответчик,что для ЕАПБ и их приспешников будет мизерными потерями,которыми можно принебречь ???
Ах да, единственный плюс на мой мой взгляд,это просто сам факт,что меньше шараг будет (надеюсь на замену новые не откроют) ??

А что это обывателю даёт?Хоть какой-то плюс есть?Продадут кредиты каким нибудь"ЕАПБ",а те в свою очередь будут штампованные иски в суды строчить.80% выиграют тк ответчик не будет защищаться ещё 15% выиграют не взирая за защиту (любят их суды,со слов наших же юристов) и 5 % выиграет ответчик,что для ЕАПБ и их приспешников будет мизерными потерями,которыми можно принебречь ???
Не стоит паниковать :stop:
Ну, смотри. Да, продадут. А что это поменяет? Суд? Ну, ок. Отбиться всегда можно. Тем более у юристов форума уже есть на этот счёт положительная практика. Звонки, угрозы, смс? А кто их боится?
Для тех, у кого есть долги там, по сути не многое меняется. В любом случае нужно отстаивать свои права.

Но вот для многих, кто в это не вляпался, означает, что у них не будет такой проблемы, как долг в МФО. Я с невероятной радостью читаю официальные сообщения НБУ, с заголовком "финансовые компании лишены лицензии". Для меня это очень важно. Я с 2013 года из возненавидел. И "минус одна шарага" - как бальзам на душу.

Другое дело, что после войны они опять возникнут. А может и нет. Может банки просто начнут предоставлять услугу "микрокредит". Но сама система микрокредитования в любом случае будет работать. И не один десяток лет, я так думаю.

Ах да, единственный плюс на мой мой взгляд,это просто сам факт,что меньше шараг будет (надеюсь на замену новые не откроют) ??
Нарешті... Твій "позитив" знову повернувся :sarcastic:
В тебе є позов від ЄАПБ ?

Не стоит паниковать :stop:
Ну, смотри. Да, продадут. А что это поменяет? Суд? Ну, ок. Отбиться всегда можно. Тем более у юристов форума уже есть на этот счёт положительная практика. Звонки, угрозы, смс? А кто их боится?
Для тех, у кого есть долги там, по сути не многое меняется. В любом случае нужно отстаивать свои права.

Но вот для многих, кто в это не вляпался, означает, что у них не будет такой проблемы, как долг в МФО. Я с невероятной радостью читаю официальные сообщения НБУ, с заголовком "финансовые компании лишены лицензии". Для меня это очень важно. Я с 2013 года из возненавидел. И "минус одна шарага" - как бальзам на душу.

Другое дело, что после войны они опять возникнут. А может и нет. Может банки просто начнут предоставлять услугу "микрокредит". Но сама система микрокредитования в любом случае будет работать. И не один десяток лет, я так думаю.
Це так, взагалі варто давати активну рекламу що дійсно уявляють собою МФО і радіти кожній закритій шарагі, яка не буде викачувати з людей кошти

Сітіфінанс це готівочка же?
U.P.D.
Зрозумів, що це кали...

Останнє редагування:
Обывателю это даёт моральное удовлетворение, что несколько кончелыг остались без лицензии.
Они что так, что так могли продать и продавали, а те - клепили иски.
Ну вот пока КАЖДЫЙ по своему делу не вцепится зубами, судебная практика будет в пользу шараг. Это означает, что когда мы говорим, что шараги в большинстве своём выигрывают и у нас нет шансов - это априори провальная и неправильная позиция, поскольку такой настрой спонсирует халатное отношение к ситуации. А каждая - в данном случае Ваша - победа в суде даёт + к судебной практике не на пользу шараг.

Національний банк України анулював ліцензії семи небанківським фінансовим установам та 11 – виключив з Державного реєстру фінансових установ.

?Щодо анулювання ліцензій

На підставі власних заяв анульовано всі наявні ліцензії:

❌ТОВ “ФК “ІНВЕСТКАПІТАЛ” (ЄДРПОУ 42135210);

❌ТОВ “КРЕДИТНІ ІНІЦІАТИВИ” (ЄДРПОУ 35326253);

❌ТОВ “ІЗОКВАНТА ПЛЮСˮ (ЄДРПОУ 40957923);

❌ТОВ “ФК “СІТІ ФІНАНС ГРУПˮ (ЄДРПОУ 39508362);

❌ТОВ “ПРОСТІ КРЕДИТНІ РІШЕННЯˮ (ЄДРПОУ 41338979);

❌ТОВ “ФК “КОРНЕР ПЕЙМЕНТˮ (ЄДРПОУ 43990497);

❌ТОВ “ФК “БІСФАКТОРˮ (ЄДРПОУ 42634787).

?Щодо виключення з реєстру

На підставі поданих документів ТОВ “КРЕДИТНІ ІНІЦІАТИВИ”, ТОВ “ІЗОКВАНТА ПЛЮСˮ, ТОВ “ФК “СІТІ ФІНАНС ГРУПˮ, ТОВ “ПРОСТІ КРЕДИТНІ РІШЕННЯˮ, ТОВ “ФК “КОРНЕР ПЕЙМЕНТˮ та ТОВ “ФК “БІСФАКТОРˮ виключено з Державного реєстру фінансових установ.

П’ять небанківських фінансових установ виключено з Державного реєстру фінансових установ у зв’язку з ухваленням Національним банком рішення про анулювання (відкликання) у них усіх наявних ліцензій на провадження діяльності з надання фінансових послуг.

Так, виключено з Державного реєстру фінансових установ:

❌ПРАТ “СК “ІНГОССТРАХ” (ЄДРПОУ 33248430);

❌ПРАТ “СК “ПРОВІДНА” (ЄДРПОУ 23510137)

❌ТОВ “МІСТЕР КЕШ” (ЄДРПОУ 42987483);

❌ТОВ “ФК “ФІНТЕХ ІНВЕСТУВАННЯ” (ЄДРПОУ 41298879);

❌ТОВ “СУЧАСНА ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ” (ЄДРПОУ 35296444).

Такі рішення Комітет з питань нагляду та регулювання діяльності ринків небанківських фінансових послуг ухвалив 29 березня 2023 року.
У мене благо продали сіті фінанс. Не підкажете, так і далі їм сплачувати(у нас домовленість)чи вони далі комусь продадуть?

Назад
Угорі