Selfie credit / Селфи кредит

• Автор теми Автор теми yuranbratan
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 51
  • Перегляди Перегляди 11K
Т
И Инстаграм тоже зло
а я в інсті сидів тільки тому, що там з дівчиною було просто переписуватися. Але ми уже розбіглися бо вона тупе *****, тому мабуть таки і знесу оце лайно до біса :)

Т

а я в інсті сидів тільки тому, що там з дівчиною було просто переписуватися. Але ми уже розбіглися бо вона тупе *****, тому мабуть таки і знесу оце лайно до біса :)
А ви прям так любьязно виражаєтесь.....про дівчину

Мені наприклад цих видало як рекламу в інстаграмі. Видно таки історія пошуку в гуглі підпорчена знатно тепер.
Вам просто в гугле нужно выключить рекламные предпочтения... в настройках профиля и всё)

Мені наприклад цих видало як рекламу в інстаграмі. Видно таки історія пошуку в гуглі підпорчена знатно тепер.
можно ж отключить рекомендации у Вас в инст и в смартфоне и усе. У меня сяоми - я отключила и топ мне теперь. Инстаграм установила правда не с плей маркета, а взломанный - там больше функций - мне комфортно, а самое главное - нет рекламы.

Пробував там оформити. У них дивна штука... підтягують практично всі дані паспортні і т.д просто по фото яке ви робите з ноутбука чи телефона. Я трішки прозрів. Видно скупили бази у інших МФО. Доречі мені не дали.
По просрочці для пошуку боржника вони використовують алгоритми пошуку по фото.
Скажімо у вас фейСбук заблокований але хтось десь колись відмічав вас на фото і саме по цим фотом вони находять контакти)
Недавно задро***ли дружину мого друга якого я не бачив 5 років)
І ще пару випадків смс розсилок людям які не є близькими контактами про яких ви б навіть не згадали не будь у вас просрочки)
Селфі-кредит зближує людей)

Назад
Угорі