Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Якщо не захищатись то суд задовольнить всі вимоги шараги.Интересно если эти Шараги подали на суд можно на него не приходить ?
Если не являться что будет?
Логично же - не закрыватьПідкажіть будь ласка, пропонують (Селфі) закрити майже за тіло або продають колекторам. На сьогодні не маю суми для закриття… як бути?
А після продажу є ймовірність закрити за тіло ?Логично же - не закрывать
Смотря, кому продадут.А після продажу є ймовірність закрити за тіло ?
Мені пропонують тіло одним платежем, але до пятниці розумію,що не оплачу (((Смотря, кому продадут.
А что там по телу и времени просрочки и сколько хотят сейчас?
Приблизно два місяці і сума близько дев’яти тисяч.Смотря, кому продадут.
А что там по телу и времени просрочки и сколько хотят сейчас?
А тело?Приблизно два місяці і сума близько дев’яти тисяч.
Якраз та вказана сума у повідомленнях і є тіло. В ос кабінет не заходжу давно.А тело?
Ну, в общем, не надо заходить туда лишний раз.Не пам’ятаю. В особистий кабінет давноне заходжу.
Та й таке..Ну, в общем, не надо заходить туда лишний раз.
Я думаю, ещё предложат.
А если продадут, то надо понимать, кому продали
Своей вымогой они могут...Та й таке..
ДякуюСвоей вымогой они могут...
Предложите им вариант "подождать". Не захотят, ну, тогда это уже не ваши проблемы.
А 32 тысячи они будут ждать ещё дольше, чем 9000, если они этого ещё не поняли.
Як себе з ними поводити ,пропонують за тіло,але не маю змоги...пишуть остання пропозиція і т.д...
Забейте) это основная проблема должников на все предложения тупо не хватает денег)Як себе з ними поводити ,пропонують за тіло,але не маю змоги...пишуть остання пропозиція і т.д...
Самое смешное ,что пишет менеджер сегодня военные получили зарплату (у меня муж служит ) значит в понедельник оплатите ?Забейте) это основная проблема должников на все предложения тупо не хватает денег