Селфі кредит, мій досвід кредитування

• Автор теми Автор теми Андрей1987
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 2
  • Перегляди Перегляди 67

Андрей1987

Читач
Дописи
2
Реакції
0
Бали
0
Андрей1987 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Брав кредит приблизно на 40 000 грн. За весь час уже повернув їм близько 60 000 грн. Потім вийшло так, що пішов у прострочку. Хотів просто закрити питання і віддати тіло кредиту, бо було відчуття, що я вже і так переплатив.
Але через місяць прострочки компанія пішла до суду.
За рішенням суду вийшло так, що мені залишили до сплати тіло кредиту, нараховані відсотки та ще додали витрати по суду. Єдине, що прибрали — штрафи.
При цьому раніше компанія пропонувала мені свої варіанти вирішення питання і як виявилось значно вигідніші, ніж суд. Чекав що заплачу тіло і все забудеться, як страшний сон
Якщо маєте прострочку — краще не тягнути і уважно дивитися всі пропозиції від кредитора. Бо можна думати, що ти вже багато заплатив і залишилось тільки “тіло”, а в результаті через суд сума може стати зовсім по іншому

Кроспостінг
Тело кредита 10000, заплатил им 11500, сейчас просрочка 50 дней, предлагают заплатить 2 платежа по 7800 гривен в течении 30 дней, то есть ещё сверху 15600, пытаюсь с ними договориться на меньшую сумму и разбить на 5 -6 платежей - на уступки вообще не идут, может кто подскажет как договаривались с ними?

Назад
Угорі