Место встречи изменить нельзя.Час та місце зустрічі, додатково будуть узгоджені з Вами.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Место встречи изменить нельзя.Час та місце зустрічі, додатково будуть узгоджені з Вами.
І мені від кредитекспрес прийшло в суботу.Мне тоже пришло точно такой же текст только от кредитэкспрес. 100% мошенники какие то. В почте заблочили их и забыл)
Стрелку забьют позже...Место встречи изменить нельзя.
Ага.Навіть бажання їм щось заплатити з'явилось,але зразу й пропало!))Оффтоп" З повагою та вірою у світле майбутнє"))))))) оце вони молодці)))))
Напишите им:Якщо буде відсутня оплата боргу, представник Кредитора - ТОВ "ДЕБТФОРТ УКРАЇНА" змушений буде провести особисту зустріч з Вами, перед початком процедури судового стягнення заборгованості.
Я получилаКто то получал еще такое? Че дальше?
................................................!
Нагадуємо, що Ви маєте заборгованість у розмірі ........... грн, по договору ......... від 12.04.2021, укладеному з ТОВ «УКР КРЕДИТ ФІНАНС» (Credit Kasa) (далі – Кредитор). Вам НЕОБХІДНО сплатити борг протягом 3 днів після отримання даного повідомлення!
Якщо буде відсутня оплата боргу, представник Кредитора - ТОВ "ДЕБТФОРТ УКРАЇНА" змушений буде провести особисту зустріч з Вами, перед початком процедури судового стягнення заборгованості.
Час та місце зустрічі, додатково будуть узгоджені з Вами.
Ми допоможемо вирішити Ваше питання погашення заборгованості за ТЕЛЕФОНОМ: 0800300316 (БЕЗКОШТОВНО) або напишіть нам у Viber 380730030372
Номер Вашої справи: 1077932351.
Реквізити для сплати заборгованості:
Отримувач: ТОВ «УКР КРЕДИТ ФІНАНС»
Банк-отримувача: АТ «ПУМБ»
Розрахунковий рахунок (по кожному договору індивідуальний): По КД № 0672-5141 р/р UA903348510000000000265031508, МФО 334851, ЄДРПОУ 38548598
Призначення платежу: оплата заборгованості за договором №__________(потрібно вказати номер кредитного договору), ПІБ
З повагою,
ТОВ "ДЕБТФОРТ УКРАЇНА"
Станом на 19.08.2021 р., зобов’язання перед ТОВ «КАЧАЙ ГРОШІ» НЕ ВИКОНАНЕ, а сума Вашого боргу, за Кредитним договором № 3805397 від 02.07.2021 року становить: 9 354,00 грн.Я получила
Дд! Удалите из текста номер выконавчего провадження. Благодаря этому номеру, каждый может посмотреть Ваши личные данные!Доброго дня! Сьогодні в реєстрі боржників знайшла ось такий запис.Які мої подальші дії? Підкажіть будь ласка!
Стягувач
ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "БРАЙТ ІНВЕСТМЕНТ"
ЄДРПОУ стягувача
43115064
Номер виконавчого провадження
Стан виконавчого провадження
Відкрито
Організація
Приватний виконавець Шаган О.А.
Категорія стягнення
стягнення коштів
Документ виданий
Приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу Остапенко Євген Михайлович
Назва установи, що виконує провадження
Приватний виконавець Шаган О.А.
Виконавець
Шаган Олексій Анатолійович
Телефон виконавця
0567904510, 0638107597
email виконавця
[email protected]