Dev1LxDD
Форумчанин
- Дописи
- 87
- Реакції
- 65
- Бали
- 878
Dev1LxDD не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Сегодня девушке пришло вот что
ФИО) , Фінансовий інспектор Привалов Олександр Іванович ТОВ " Таліон плюс", стосовно кредиту, який відступлено від компанії Moneyveo. Згідно ст.1050 ГК за не виконання кредитних зобов'язань вам виставлено вимогу закрити кредит СЬОГОДНІ. У разі неоплати боргу , компанія має право готувати договір на примусове стягнення за виконавчим надписом нотаріуса . Можливо відправлення запитів до БТІ, податкової ,МРЕО та міграційної служби. Рішення виконавчого напису нотаріуса може бути передано на виконання за адресою прописки . У разі не сплати боргу за виконавчим надписом нотаріуса, згідно законодавства буде розглянуте питання про проведено блокування рахунків. Питання з оплатою буде вирішене в добровільному порядку чи фіксувати відмову?
Я так понимаю єноты уже продали таликам, просто такая ситуация, она у меня с Донецка, именно с той стороны, окупированой. Как могут туда дойти письма?)
Как думаете, может отдали просто на прозвон или позвонить им самому чтоб узнать, имеют ли они право на переуступку...? Странно, но мои маники пока молчат почему-то... Хотя вышли на просрочку вместе...
Я так понимаю єноты уже продали таликам, просто такая ситуация, она у меня с Донецка, именно с той стороны, окупированой. Как могут туда дойти письма?)
Как думаете, может отдали просто на прозвон или позвонить им самому чтоб узнать, имеют ли они право на переуступку...? Странно, но мои маники пока молчат почему-то... Хотя вышли на просрочку вместе...