Scanbe. Хто може пояснити що це?

• Автор теми Автор теми Евеліна
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 41
  • Перегляди Перегляди 2K
Дякую вам всім за поради і підтримку,не знаю як би вигрібала сама без такої цінної інформації.

Так і є,компанія RIA, це майже те саме. Просто страшно щоб не заблокували. Але говорила з деректором банку і віз запевнив,що до того часу як не нададуть рішення суду,чи припис нотаріуса,ніхто самостійно,ні інший банк,ні тим більше МФО не може арештувати кошти. Дуже хочеться вірити в це,бо сума не маленька.

Я перевіряла,там все нормально.
Ну вот и все..Мониторьте себя на АСВП и в реестре боржников,но у вас начало прострочек,так что можете быть спокойны,рано ещё...

это шо за компашка?юрики?
Не знаю,це щось типу вестерн Юніон
Ну вот и все..Мониторьте себя на АСВП и в реестре боржников,но у вас начало прострочек,так что можете быть спокойны,рано ещё...
Дякую))))))

у меня вторая неделя просрочки, а Мистеркеш уже прислал смс, что если не оплачу подаст сведения в Реестр должников

Не знаю,це щось типу вестерн Юніон

Дякую))))))
Вестерн можно получать на почте ;) Да и вообще, с ними куда проще, получала по загран паспорту.
Не помню,правда, есть ли там ограничения по суммам.

Евеліна, для пошуку інформації використовуйте офіційні інтернет-ресурси, державні реєстри

как по мне лучше сотрудничать с вестерном
Так,але це мені роблять переказ,добре,що переказують,??не буду свої умови виставляти. Не можу пояснити,що тут в такій ж....)))))

у меня вторая неделя просрочки, а Мистеркеш уже прислал смс, что если не оплачу подаст сведения в Реестр должников
Ещё не одно МФО такую смс пришлет.. Пугают вас просто.. Вытягивают на контакт.Мониторьте себя на всякий случай,но рано ещё за такое переживать..

Так,але це мені роблять переказ,добре,що переказують,??не буду свої умови виставляти. Не можу пояснити,що тут в такій ж....)))))
Объясните , что ситуация не стабильна и нет доверия к банкам ;) , просто возможно отправителю не выгодна комиссия вестерна , но там тоже есть система скидок зависящая от суммы . Кстати у меня была ситуация с Укрсиббанк , 2 месяца не могла вывести евро)так что объяснение , вполне соответсвующее реальности ;)

Вестерн можно получать на почте ;) Да и вообще, с ними куда проще, получала по загран паспорту.
Не помню,правда, есть ли там ограничения по суммам.
Я не знала,що можна отримувати по загран паспорту. Та вже як буде,гроші відправлені,залишилося отримати якщо віддадуть.
Объясните , что ситуация не стабильна и нет доверия к банкам ;) , просто возможно отправителю не выгодна комиссия вестерна , но там тоже есть система скидок зависящая от суммы . Кстати у меня была ситуация с Укрсиббанк , 2 месяца не могла вывести евро)так что объяснение , вполне соответсвующее реальности ;)
Дякую. Не наступний переказ придумаю стратегію????? не хочеться говорити як я тут влипла,можна взагалі без нічого залишитися)))))))

может у вас 4 срока уголовки))) проверьте себя на владе и в реестре должников!не хочу вас пугать но данный сервис выдает вполне правдивую инфу(по себе проверял)
Могу поспорить, раз заходил с мобильного -87 дел, другой раз зашел с пк-0...
по факту- два суда с приматами, один развод в 1996 году,два нарушения ПДД

Останнє редагування:
Я не знала,що можна отримувати по загран паспорту. Та вже як буде,гроші відправлені,залишилося отримати якщо віддадуть.

Дякую. Не наступний переказ придумаю стратегію????? не хочеться говорити як я тут влипла,можна взагалі без нічого залишитися)))))))
Переказ РІА можна отримати прямо на карту банку, без його відвідин.
Правда, дивлячись який банк.

Переказ РІА можна отримати прямо на карту банку, без його відвідин.
Правда, дивлячись який банк.
Ага,прямо на списання по прострочці??????? ,ні, дякую,вже краще в банку.
Да то разводняк скорее всего, чтоб деньги скачать
Я грошей не перевела,скористалася безплатним сайтом і там поки що чисто. Моніторю по три рази в день.

Назад
Угорі