SunCredit Сан кредит.Я в повному ауті

Alinochka35

Форумчанин
Дописи
222
Реакції
52
Бали
1825
Alinochka35 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрий ранок.Перший день протермінування і з 3000 тіла,7600 вже в особистому кабінеті.Це гон.Вчора до повного погашення було 3800.Сподіваюсь що зможу з ними домовитись за тіло пототім

Добрий ранок.Перший день протермінування і з 3000 тіла,7600 вже в особистому кабінеті.Це гон.Вчора до повного погашення було 3800.Сподіваюсь що зможу з ними домовитись за тіло пототім
З більше 30 МФО, вони мені перші тіло пропонували. Мабуть через місяць

Коли Ви брали в борг?

Коли Ви брали в борг?
В квітні
Але я 3 рази пролонгувала

Сьогодні перший день протермін і тут така х*рня .Я в шоці

З більше 30 МФО, вони мені перші тіло пропонували. Мабуть через місяць
Сподіваюсь і я за тіло закрию.Як себе з вами поводили,оточенням?

Я закрила їх тиждень назад за тіло, протермінування було 34 дні, звонили тільки мені. Тіло було 12000

Будуть присилати смс, що будуть зв'язуватись з третіми особами і тому подібне, не кому вони не дзвонять.

Вони самі тихі,нікого не турбують крім вас.Одні з тих хто пропонує тіло в перший місяць протермінування
В кожному дописі про них є ця інформація

Всім дякую за відповідь.Мене просто криє,що 1 термін протермінування і відросла в 3800 це триндець

Про ПАРТНЕРА...це потужно, а головне незламно!
RTX6SEZ0-pic4_zoom-1500x1500-69172.webp

Істотні умови договору... це звичайно дуже важлива річ, але як вони прописані та що містять в собі.... кожна сторона трактує/рахує зазвичай в свою сторону.

Вони тіло місяць просять. Якщо пролонгували то взагалі без проблем

мені тіло запропонували на 10 день просрочки
і мабуть місяці три пропонували - вони то купу різних смс шлють - просто почекайте

мені тіло запропонували на 10 день просрочки
і мабуть місяці три пропонували - вони то купу різних смс шлють - просто почекайте
Дякую🙏

Вони тіло місяць просять. Якщо пролонгували то взагалі без проблем
Так ,пролонгувала три рази

Сказав що закрию сьогодні за тіло, так як в кабінеті вони змінили суму. Наполягають на дзвінку))

Вкладення

• IMG_4185.webp
    IMG_4185.webp
    59.3 Кб · Перегляди: 168
Почитала тут про лапочок зі Старфіну... Та ну? Кожного дня телефонують, кожного дня погрожують телефонувати третім особам, сьогодні навіть лист на мейл відправили і кожного дня після розмови з ними приходить смс, що я не виходжу на зв'язок. ЯК це? Якщо ми по телефону спілкуємося і на Вайбер ще їм відповідаю і скриню. Сьогодні всі скрини зібрала і відправила на мейл, нехай почитають. Але вони точно не лапочки. Більш хамських розмов ніж у дівчат зі Старфіну не було від жодної компанії.. Можливо, звісно, у мене все ще попереду..

Назад
Угорі