Завжди коли телефонують іменно вам не морозтесь відповідайте на дзвінок і пояснюйте ситуацію що немає можливості оплатити тоді телефонувати родичам не будуть і ось вам інфа у мене в трьох компаніях зараз просрочка і всім я написав і пояснив ситуацію і ось що мені відповіли.
Доброго вечора, шановний Сергій Михайлович.
ТОВ «СС ЛОУН» (надалі – Товариство) з розумінням ставиться до ситуації, щодо можливого впливу карантину на фінансовий стан позичальників.
Звертаємо Вашу увагу, що відповідно до Закону України «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо підтримки платників податків на період здійснення заходів, спрямованих на запобігання виникнення і поширення короновірусної хвороби (COVID-19)» карантин не є підставою для звільнення від обов’язків за укладеним договором. Позичальник лише звільняється від сплати штрафів/пені за прострочення повернення кредиту/оплати процентів за користування кредитом в період з 01 березня 2020 року до 31 травня 2020 року. Станом на сьогодні, всі нарахування за споживчими договорами штрафів та пені призупинені.
Чинне законодавство України не покладає на фінансову компанію обов’язку реструктуризації боргу або надання будь-яких пільг, у тому числі «кредитних канікул».
Кредитним договором передбачена можливість продовження строку користування кредитом. Ви маєте право продовжити строк користування кредитом необмежену кількість разів. Одночасно нагадуємо, що при укладенні кредитного Договору Вам була надана уся інформація стосовно умов кредитування, зокрема перед укладанням Договору Вас було ознайомлено з інформацією про умовами кредитування, а також про загальну вартість кредиту.
Відповідно до ст. 629 Цивільного кодексу України Договір є обов'язковим для виконання сторонами (ст. 629 Цивільного кодексу України (далі – ЦК України)).
При виникненні будь-яких питань телефонуйте нам на гарячу лінію за номерами:
0 800 75 0027