Сьогодні знайшла себе в ЄДР боржників

• Автор теми Автор теми Оксана С.
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 162
  • Перегляди Перегляди 11K

Оксана С.

Форумчанин
Дописи
146
Реакції
162
Бали
5125
Оксана С. не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Привіт всім. Сьогодні знайшла себе в ЄДР боржників. Приватний виконавець Дорошкевич В.Л., документ (написано-виконавче провадження) видав приватний нотаріус Житомирського нотаріального округу Горай О.С. Підкажіть, будь ласка, що це і що буде далі? Чим це страшне?Провадження відкрите 14.07.2020 по боргу перед Кредит Плюс, Нервую так, що не можу думок до купи зібрати, на форумі шукала, але мабуть від хвилювання нічого не знаходжу. На руках немає жодних документів, поштою ще не приходило, повідомлень теж ніяких не було. Читала, що треба в суд йти, але з чим. Допоможіть порадами, будь ласка.

Останнє редагування:
Привіт всім. Сьогодні знайшла себе в ЄДР боржників. Приватний виконавець Дорошкевич В.Л., документ (написано-виконавче провадження) видав приватний нотаріус Житомирського нотаріального округу Горай О.С. Підкажіть, будь ласка, що це і що буде далі? Чим це страшне?Від якого МФО це провадження - поняття не маю. Нервую так, що не можу думок до купи зібрати, на форумі шукала, але мабуть від хвилювання нічого не знаходжу. На руках немає жодних документів, поштою ще не приходило, повідомлень теж ніяких не було. Читала, що треба в суд йти, але з чим. Допоможіть порадами, будь ласка.
У меня тоже эти красавчики сделали надпись от Кредит+
У Вас есть задолженность у них?

Підкажіть, будь ласка, як це робити. З чим мені йти до суду і на кого подавати? Хоча б в двох словах, щоб я розуміла, як це робити?
Читайте форум, розбирайтесь та складайте самі. Або обирайте юриста.

Чекайте рекомендованого листа. З ним до адвоката.
З якої Ви області?
З Полтавської.
Вам уже два юриста написали с намеком, а Вы всё никак)))
Я в такому стані зараз, що взагалі нічого не розумію, не те що натяків. Вибачте. Мабуть, треба спочатку заспокоїтись, а тоді вже діяти.

Не панікуйте.!!!
Потрібен ,юрист , адвокат.
+Кошти на судовий збір. 420+ 840

Привіт всім. Сьогодні знайшла себе в ЄДР боржників. Приватний виконавець Дорошкевич В.Л., документ (написано-виконавче провадження) видав приватний нотаріус Житомирського нотаріального округу Горай О.С. Підкажіть, будь ласка, що це і що буде далі? Чим це страшне?Провадження відкрите 14.07.2020 по боргу перед Кредит Плюс, Нервую так, що не можу думок до купи зібрати, на форумі шукала, але мабуть від хвилювання нічого не знаходжу. На руках немає жодних документів, поштою ще не приходило, повідомлень теж ніяких не було. Читала, що треба в суд йти, але з чим. Допоможіть порадами, будь ласка.
Подскажите,сколько просрочка была

У вас прописка какая?
В смислі, яка прописка? Я не проживаю за місцем прописки, якщо Ви це мали на увазі.
Не панікуйте.!!!
Потрібен ,юрист , адвокат.
+Кошти на судовий збір. 420+ 840
Дякую за підтримку.
Подскажите,сколько просрочка была
З січня цього року. Я пролонгаціями їм перплатила більше ніж в три рази тіло кредиту, сподівалася, що до цього не дійде.

В смислі, яка прописка? Я не проживаю за місцем прописки, якщо Ви це мали на увазі.

Дякую за підтримку.

З січня цього року. Я пролонгаціями їм перплатила більше ніж в три рази тіло кредиту, сподівалася, що до цього не дійде.
Прописка відіграє роль. По ній прийде рекомендований лист

Дякую за підтримку.

Не важно где вы живете))
Я же о прописке спрашивал))

Назад
Угорі