Zabava
Форумчанин
- Дописи
- 149
- Реакції
- 88
- Бали
- 5125
Zabava не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Привіт. Сьогодні шараги і калососи як з цепа зірвались. Вроді ж і знаю що може бути і режим сніжинки - не говорю ні з ким. Але ...родичі просто розривають мене...псіханула і всіх послала. Не подобається? Йдіть в поліцію. Сама в поліцію хожу як на роботу.
Нарешті дозріла змінити сімку.
За цей період змінила роботу. Перейшла працювати неофіційно. Але і нова робота не радує бо як заєць дьоргаюсь на ліві номери хоч і блокер стоїть.
Просрочки по шарагам 2 місяці. А всього їх 32 вроді, навіть і не хочу рахувати деякі. Тому уявіть який прес йде на мій номер і контактні і на родичів...
Шукаю підтримки бо накрило сьогодні. От сижу в кавярні - латешка, десертик, люди навколо а мене трясе капець просто.
За ці два місяці від нервів заробила язву шлунка, маю ще хворі нирки і було таке що ноги віднімало.
З рідних підтримує чоловік, але бачу як йому важко морально. Доречі його ще поки не знайшли. Що навіть дивно.
Переживаю за дочку, змінила їй сімку, соц мереж в неї не має.
Якось сумбурно написала....але вставте мізки на місце. Підтримайте мене....
Нарешті дозріла змінити сімку.
За цей період змінила роботу. Перейшла працювати неофіційно. Але і нова робота не радує бо як заєць дьоргаюсь на ліві номери хоч і блокер стоїть.
Просрочки по шарагам 2 місяці. А всього їх 32 вроді, навіть і не хочу рахувати деякі. Тому уявіть який прес йде на мій номер і контактні і на родичів...
Шукаю підтримки бо накрило сьогодні. От сижу в кавярні - латешка, десертик, люди навколо а мене трясе капець просто.
За ці два місяці від нервів заробила язву шлунка, маю ще хворі нирки і було таке що ноги віднімало.
З рідних підтримує чоловік, але бачу як йому важко морально. Доречі його ще поки не знайшли. Що навіть дивно.
Переживаю за дочку, змінила їй сімку, соц мереж в неї не має.
Якось сумбурно написала....але вставте мізки на місце. Підтримайте мене....