Сьогодні я все розповів близькій людині, просто не витримав більше такого життя…

• Автор теми Автор теми Dima117
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 5
  • Перегляди Перегляди 840

Dima117

Форумчанин
Дописи
34
Реакції
27
Бали
308
Dima117 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Сьогодні я вирішив розповісти все своїй дівчині після декількох років приховування в собі моєї проблеми. Мені було дуже складно дивитись як вона плаче, я розумію що вона розчарована від цього ще гидкіше стає мені від самого себе. Моє життя це суцільний стрес, я готовий працювати, щоб моє воно змінилось, за 6 років залежності я просто кричу, тому що немає сил далі жити..
Я дійсно вірю оптимістично що я зможу, адже я не хочу втратити її, а потім втратити себе..

Розкажіть про ваші історії ремісії, і як ви змінювали своє життя після залежності?

Сьогодні я вирішив розповісти все своїй дівчині після декількох років приховування в собі моєї проблеми. Мені було дуже складно дивитись як вона плаче, я розумію що вона розчарована від цього ще гидкіше стає мені від самого себе. Моє життя це суцільний стрес, я готовий працювати, щоб моє воно змінилось, за 6 років залежності я просто кричу, тому що немає сил далі жити..
Я дійсно вірю оптимістично що я зможу, адже я не хочу втратити її, а потім втратити себе..

Розкажіть про ваші історії ремісії, і як ви змінювали своє життя після залежності?
Привіт,
В мене 6,5 років поза грою як раз

Втратив колись все - довіру, гроші (смішні тоді суми, але), сімейні накопичення, згодом - і дівчину
Потім почав не з нуля, з мінуса
Зараз завершую закриття тих самих боргів. Вивчився на ІТ-шника, працюю, потроху виводжу
Шкода цих всіх років, що пішли на низькокваліфіковану працю та повернення боргів, які зробив менш, ніж за півроку
Я недавно описував свою історію в сусідніх темах

Якщо не грати - все вирівнюється, це ЖБ)

Друг я крав у близких, займав у знайомих але знав одне батьки мене не дишуть ні за що, навіть дівчина каже що ось - ось не витримає та кине мене, але батько та мати вже в 4 раз мого зриву кажуть синку ми будемо до останього якщо прийдеться продати дім, машину, здавати органи ми все зробимо для тебе, ради них я стараюсь тримаюсь але зриваюсь останній раз був два дні тому вже закрили 6 займім за місяць з 19 я набрався стільки ж але ще й 1 зверху, вони приїхали в ночі з села до міста були зі мною обіймали підтримували ми разом плакали кричали, але з кожним разом все страшніше що я їх доведу зараз батько вже оформлює на себе 40 тисяч кредиту в мати вже є 20 які я також програв сестра давала 30 на кредити їх також програв все програю. Одне мене тримає любов до близких, зараз борг 120 тисяч гривень тілами заробітня плата в мене 32 тисячі в мати якій 65 років пенсія 6 тисяч в батька зарплата на АЗС 12 тисяч в сестри зарплата 13 тисяч вчителька у школі сільській та аліменти от чоловіка приблизно 30 тисяч, зараз всі мене підтримують як фінансово так і морально мені 21 рік завтра їду до Києва на сесію у магістратуру, ну що ж буде видно, здійсниця моя мрія закрити все та з роками віддати батькам в 3 рази більше ніж вони всадили в мої проблеми

кажуть синку ми будемо до останього якщо прийдеться продати дім, машину, здавати органи ми все зробимо для тебе, ради них я стараюсь тримаюсь але зриваюсь останній раз був два дні
Погане рішення від ваших батьків. Ви знаєте, що вас витягнуть у разі проблем, і можете дозволити собі зриватися. Хай вже перевіряють свої нирки на справність.

Одне мене тримає любов до близких
але з кожним разом все страшніше
в мати вже є 20 які я також програв сестра давала 30 на кредити їх також програв все програю
Цікава в вас "любов" до близьких, таку і ворогу не побажаєш.

Друг я крав у близких, займав у знайомих але знав одне батьки мене не дишуть ні за що, навіть дівчина каже що ось - ось не витримає та кине мене, але батько та мати вже в 4 раз мого зриву кажуть синку ми будемо до останього якщо прийдеться продати дім, машину, здавати органи ми все зробимо для тебе, ради них я стараюсь тримаюсь але зриваюсь останній раз був два дні тому вже закрили 6 займім за місяць з 19 я набрався стільки ж але ще й 1 зверху, вони приїхали в ночі з села до міста були зі мною обіймали підтримували ми разом плакали кричали, але з кожним разом все страшніше що я їх доведу зараз батько вже оформлює на себе 40 тисяч кредиту в мати вже є 20 які я також програв сестра давала 30 на кредити їх також програв все програю. Одне мене тримає любов до близких, зараз борг 120 тисяч гривень тілами заробітня плата в мене 32 тисячі в мати якій 65 років пенсія 6 тисяч в батька зарплата на АЗС 12 тисяч в сестри зарплата 13 тисяч вчителька у школі сільській та аліменти от чоловіка приблизно 30 тисяч, зараз всі мене підтримують як фінансово так і морально мені 21 рік завтра їду до Києва на сесію у магістратуру, ну що ж буде видно, здійсниця моя мрія закрити все та з роками віддати батькам в 3 рази більше ніж вони всадили в мої проблеми
Фінал в цій історії один. Ви заженете в борги своїх близьки людей, себе і можливо зробите батьків бомжами. Відмовтеся від допомоги зовсім. Не беріть жодної копійки. Чекайте суди, не платіть МФО зовсім. У Вас будуть виконавчі, арешт рахунків і примусове погашення боргу через виконавче. Вам не дадуть кредитів найближчі років 5. Знайомі про проблему все одно дізнаються і повірте лудіку ніхто позичати гроші не захоче. Підсумок - немає грошей, немає за що грати. Будете думати що краще крутануть слоти і їсти в кращому випадку мівіну цілий місяць чи відкласти гроші, у вашому випадку краще віддати батькам на зберігання, до вирішення проблеми.

Просто кончена розмазня, у мене немає слів...

Назад
Угорі