Сьогодні суд з Бізнеспозикою

• Автор теми Автор теми helga11
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 39
  • Перегляди Перегляди 2K
В мене питання якщо в апеляції БП відмовили,чи можуть вони її оскаржити?
Якщо відмовлено Ап. судом в задоволенні ап. скарги, то можна заспокоїтися. Якщо звичайно ціна позову у справі не є "захмарною".

Якщо відмовлено Ап. судом в задоволенні ап. скарги, то можна заспокоїтися. Якщо звичайно ціна позову у справі не є "захмарною".
Вони хотіли спочатку 65 тис суд виніс рішення 33 тис, подали апеляцію і хотіли 37 -38 тис

Вони хотіли спочатку 65 тис суд виніс рішення 33 тис, подали апеляцію і хотіли 37 -38 тис
Ап. суд їм відмовив? То навіть у випадку подання ними кас.скарги.... ВСУ їм відмовить у відкритті кас. провадження. Готуйтесь до сплати за ВП.

То можна до виконавчого сплатити?
Щоб уникнути переплати у 10%? Вважаю це економічно доцільним . З'вяжіться з ними, нехай нададуть реквізити для оплати. В платіжці зазначте призначення платежу.

Щоб уникнути переплати у 10%? Вважаю це економічно доцільним . З'вяжіться з ними, нехай нададуть реквізити для оплати. В платіжці зазначте призначення платежу.
Та зв'язувався, вони кажуть все одно 65 тис)) Щось не сильно розумію їх))

Вкладення

• Screenshot_20250923-210853.webp
    Screenshot_20250923-210853.webp
    77.7 Кб · Перегляди: 93
Продемонструйте їм копію цієї постанови. Справа в тому...що ця контора не звикла в судах отримувати "стусанів", а тому й досі не можуть в це повірити. Мої вітання. Інтереси представляли самі чи через представника?

Доброго дня , вчора був суд з БП , але щось немає рішення, коли вам воно в є суд прийшло?

Продемонструйте їм копію цієї постанови. Справа в тому...що ця контора не звикла в судах отримувати "стусанів", а тому й досі не можуть в це повірити. Мої вітання. Інтереси представляли самі чи через представника?
В першому суді адвокат, апеляцію проігнорував так як сума 5 -6 тис ,не було змісту просто)

на месяц. Чего ждать - защищайтесь в суде и будет вам гут
Ну не факт,що прямо "гут "буде. З трьох судів по яких захищалась з юристами два програні повністю,один частково.

Ну не факт,що прямо "гут "буде. З трьох судів по яких захищалась з юристами два програні повністю,один частково.
Договори у цих програшних справах були укладені не раніше 2021р?

Вы судите по "выиграл-проиграл", а я сужу по выигранному времени для сбора денег и выплате без исполнительного производства.
Да и как показывает практика, суды первой инстанции как-то особо не вчитываются, а апелляция тут уже как повезёт.
Так что судиться в любом случае - ГУД

Назад
Угорі