Сьогодні прийшов мужичок із селищної ради і приніс записку

• Автор теми Автор теми Ксенька#₴#
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 55
  • Перегляди Перегляди 3K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Сказали їй її дані я не уточняла які вона перелякалася
Пусть не общается с ними и все. если ее отец будет вам предъявлять претензии посылайте его в полицию, пусть на вас жалуется, ну а если он вам будет каким либо образом угрожать то на него в полицию жалуйтесь

i_macintosh, вы розумієте що ви цією порадою данних спамерів просто з мотузка спускаєте?Ви досі вважаєте що в не форматі вони будуть слухати пусті балачки?Їхнє діло залякувати,а не слухати мат.часть
записку на розпалку в шпаргат на зиму,і як ні вчому не бувало,інколи поглядуйте сайт "Судова влада".На провокації,тобто дзвінки не реагуйте,насолоджуйтесь життям
і ще мижичку з селищної ради пояснити,що він в них замість коня)

Пусть не общается с ними и все. если ее отец будет вам предъявлять претензии посылайте его в полицию, пусть на вас жалуется, ну а если он вам будет каким либо образом угрожать то на него в полицию жалуйтесь
Якщо на мене в поліцію заявить?

Мне тож севодня в фейсбук написала девчонка знакомая. Я с ней лет 10 назад общалась. Мол мне пишут смс што ты кредиты не возвращаеш. Ты не хочеш мне ничего объяснить? Я ей написала што мошенники ее розводят. Не верь ничему. И не общайся. Надеюсь поверит(((

Мне тож севодня в фейсбук написала девчонка знакомая. Я с ней лет 10 назад общалась. Мол мне пишут смс што ты кредиты не возвращаеш. Ты не хочеш мне ничего объяснить? Я ей написала што мошенники ее розводят. Не верь ничему. И не общайся. Надеюсь поверит(((
А что ей объяснить, хочет пусть за вас оплатит

Скільки у вас МФО?

Я уже штук 5 закрыла пока было без процентов. А на ети пролангацыи делала. Месяца по 3 где-то не помню. Я в них была запуталася. ))) А щас с карантином остался без работы. Дома с детьми сиджу нечем платить.

Я уже штук 5 закрыла пока было без процентов. А на ети пролангацыи делала. Месяца по 3 где-то не помню. Я в них была запуталася. ))) А щас с карантином остался без работы. Дома с детьми сиджу нечем платить.
[/QUOTE А в мене подруга така дєрзка дзвонить і пише ріши цю проблему)))

Чувствую и мне такое будет))
А у вас много??

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі