CreditKasa Сьогодні прийшло ось таке смс.

• Автор теми Автор теми Oksana6677
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 20
  • Перегляди Перегляди 2K

Oksana6677

Форумчанин
Дописи
35
Реакції
12
Бали
283
Oksana6677 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.

Вкладення

• IMG_8685.webp
    IMG_8685.webp
    23 Кб · Перегляди: 317
  • IMG_8686.webp
    IMG_8686.webp
    81.5 Кб · Перегляди: 307
Передали в СВС на продзвон. Вони тихі і спокійні. Я десь пів року в них

Посовітуйте будьласка якийсь нормальний додаток для блокування дзвінків від них?)

Посовітуйте будьласка якийсь нормальний додаток для блокування дзвінків від них?)
в настройках телефона. заходите настройки - приложения - системные приложения - безопасность - антиспам - ползунок вправо на включить антиспам, потом снизу будет блокировка вызовов.. нажимаете - блокировать вызовы от незнакомых - блокировать вызовы со скрытых номером....

вуаляяя..)))))))

больше к вам никто не позвонит)

Скажіть будь ласка з якого часу починають двонити до всіх знайомих?В мене майже місяць просрочка,а дзвонили вже з адвокатського об'єднання стимул.
Скажіть будь ласка з якого часу починають двонити до всіх знайомих?В мене майже місяць просрочка,а дзвонили вже з адвокатського об'єднання стимул.

стимул майже одразу починає террор, але не так сильно задовбують. 1-2 раза в день наберуть и все
Як кому повезе, мені тільки 2 рази писали у Вайбер, і нікому не телефонували, а зараз взагалі зникли, даже смс не шлють

Скільки часу вже тихо?
А від адвокатського об'єднання стимул не дзвонили?
стимул майже одразу починає террор, але не так сильно задовбують. 1-2 раза в день наберуть и все
Довго дзвонять?
Передали в СВС на продзвон. Вони тихі і спокійні. Я десь пів року в них
І всім дзвонять, кожного дня?

Назад
Угорі