Сьогодні порадували таким смс

• Автор теми Автор теми Mprodan
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 43
  • Перегляди Перегляди 3K

Mprodan

Форумчанин
Дописи
91
Реакції
27
Бали
308
Mprodan не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Сьогодні порадували таким смс,може бути правдою чи знову лякають???

Вкладення

• Screenshot_2020-08-15-14-28-26.webp
    Screenshot_2020-08-15-14-28-26.webp
    21.2 Кб · Перегляди: 486
ойййй всеее, собирайте вещи и уезжайте далеко-далеко
Шучу))
это очередные начальные пугалки)
никто не приедет - это 1
2 - максимум что могут сделать это продать своим калекам отбитым
3 - дальше ждите сообщений об "списании" мол закройте хоть как то свой долг)

А мені на вайбер писав Борис Альбертович,ще й скинув моє фото з паспортом і сказав якщо я не оплачу то все піде в інтернет і т.д.3 4000 нарахували аж 43 тисячі з копійками,а договорилися на 10000грн,і то я їм заплатила 1000 грн і заплачу ще 4000 і пішли вони лісом, взагалі оборзіли

ВаЛиКо, почти 3 года для жизни кала... Сколько мивины...

Вкладення

• Screenshot_2020-08-17-12-41-38-406_com.miui.calculator.webp
    Screenshot_2020-08-17-12-41-38-406_com.miui.calculator.webp
    34.3 Кб · Перегляди: 365
А мені на вайбер писав Борис Альбертович,ще й скинув моє фото з паспортом і сказав якщо я не оплачу то все піде в інтернет і т.д.3 4000 нарахували аж 43 тисячі з копійками,а договорилися на 10000грн,і то я їм заплатила 1000 грн і заплачу ще 4000 і пішли вони лісом, взагалі оборзіли
Насколько я поняла, то вам уже с Премиум Актив писали. То же самое приходило. Но, платить не буду. Нечем. А вообще были случаи, что они рассылали фото по соцсетям родных? А то я свои удалила, а вот родные только ФБ удалили. И теперь думаю, чем все закончится

Няша, попробовали бы игнор - попустило бы. Теперь этим будут шарашить.

Ну вони мені пригрозили що закинуть то в інтернет,а мені того не треба
Недолугий фотошоп "інтимної" тематики, як вони полюбляють? Чи фото з паспортом, яке нічого не доводить і ні про що не свідчить (окрім того що працюють шахраї)?
Що саме Вас так бентежить?
Та й загалом, якщо Ви виконуєте умови терористів і вважаєте це вигідним/правильним/ефективним рішенням - де гарантії, що після оплати 5/10/50 тисяч вони не продовжать так само вимагати ще більше коштів? А врешті повернетесь до того самого рішення про відсутність подальших оплат, логічно чи вимушено. Тільки вже з колосальними фінансовими втратами і тими самими наслідками, яких наразі відчайдушно намагаєтесь уникнути...
3 4000 нарахували аж 43 тисячі з копійками,а договорилися на 10000грн,і то я їм заплатила 1000 грн і заплачу ще 4000
І як це змінить ситуацію? Платіть вже 43 тисячі і закривайте питання, якщо це влаштовує фінансово і принципово. Або не платіть жодної копійки. Вони Ваші 5 врахують як часткову оплату чи пролонгацію і через тиждень почнуть той же терор, з тими ж погрозами і ще більшою сумою...
мені на вайбер писав Борис Альбертович
Той, який Філатов?))

Останнє редагування:
Ну вони мені пригрозили що закинуть то в інтернет,а мені того не треба
То есть думаете если оплатите 5 а не 10,то не закинут?тогда опечалю вас, будут ещё круче давить на вас,уж поверьте

Недолугий фотошоп "інтимної" тематики, як вони полюбляють? Чи фото з паспортом, яке нічого не доводить і ні про що не свідчить (окрім того що працюють шахраї)?
Що саме Вас так бентежить?
Та й загалом, якщо Ви виконуєте умови терористів і вважаєте це вигідним/правильним/ефективним рішенням - де гарантії, що після оплати 5/10/50 тисяч вони не продовжать так само вимагати ще більше коштів? А врешті повернетесь до того самого рішення про відсутність подальших оплат, логічно чи вимушено. Тільки вже з колосальними фінансовими втратами і тими самими наслідками, яких наразі відчайдушно намагаєтесь уникнути...

І як це змінить ситуацію? Платіть вже 43 тисячі і закривайте питання, якщо це влаштовує фінансово і принципово. Або не платіть жодної копійки. Вони Ваші 5 врахують як часткову оплату чи пролонгацію і через тиждень почнуть той же терор, з тими ж погрозами і ще більшою сумою...

Той, який Філатов?))
Незнаю який саме,там не вказано)))
То есть думаете если оплатите 5 а не 10,то не закинут?тогда опечалю вас, будут ещё круче давить на вас,уж поверьте
Знаєте я пересрала трохи.рано чи пізно прийшлося би їм платити,на інших шарагаг чекаю щоб запропонували самі

Останнє редагування:
Что это они расщедрились? У кого-то было такое?

Вкладення

• 20200915_111523.webp
    20200915_111523.webp
    49.9 Кб · Перегляди: 260
Останнє редагування:
Назад
Угорі