Сьогодні обдзвонили всіх сусідів

• Автор теми Автор теми Ліда
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 9
  • Перегляди Перегляди 1K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ліда

Форумчанин
Дописи
39
Реакції
9
Бали
8
Ліда не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Сьогодні обдзвонили всіх сусідів Кредит он сказав що з тіла 3000 я маю віддати 90000, а кредит каса з 10000 і пролонгаціями десь приблизно 18000 взагалі закопають, і ще з е кеша один умнік обіцяв мого тата ....... ну ви поняли. Нерви здають.......Про те, що в вайбері взагалі окрема розмова. Особливо класний хлопець Дмитро з е кешу 0631361105 обіцяв що дальнобойщикам від мене не буде спокою. Все було б мені пофік, якби не діставали сусідів. Просто живу в селі.

Сьогодні обдзвонили всіх сусідів Кредит он сказав що з тіла 3000 я маю віддати 90000, а кредит каса з 10000 і пролонгаціями десь приблизно 18000 взагалі закопають, і ще з е кеша один умнік обіцяв мого тата ....... ну ви поняли. Нерви здають.......Про те, що в вайбері взагалі окрема розмова.
Синій кредит он?А Ви з міста?

так синій, ні живу в селі, в тому то і проблема. Мені то однаково, але сусіди при чому і звідки в них їхні номери телефону?
Цим придуркам то і в місті не проблема знайти номера сусідів,але всетаки в селі більша ймовірність.Напевно через Приват і знаходять,у кого картки є
так синій, ні живу в селі, в тому то і проблема. Мені то однаково, але сусіди при чому і звідки в них їхні номери телефону?
Але Ви не ведіться на іхні ці суми,нехай спробують відсудити.Самі собі нащитують,наівні...:sarcastic:

Якби дзвонили і писали тільки мені (при чому пролонгації були неодноразово, але нажаль потрапила в лікарню і не мала змоги ні заобляти ні оплачувати) то якось би відбивалася. Але лікарня для них оказується не форс мажор. Просила реструкторизацію пішли такі смс і написи у вайбер, що працювавши таксистом я таких матюків і не чула. Тепер думаю просто забити болт на проплати. Як то кажуть "На все є Божа воля!"

Я писала на них в нацкомфин, пришел ответ, что у них договор никчемный, вернуть то, что взяла, а они мне то, что я оплатила. И распоряжение на сайте нацкомфина висит, дали им время на устранение всех правонарушений.

Я писала на них в нацкомфин, пришел ответ, что у них договор никчемный, вернуть то, что взяла, а они мне то, что я оплатила. И распоряжение на сайте нацкомфина висит, дали им время на устранение всех правонарушений.
Просто уpoды

Мою систру тожа этот Дмитрий обещал вывезти на трассу за меня долг отрабатывать. Она его послала. Так он давай на работу звонить директору,всех кого нашол. прид*рок
Я тожа живу в селе. Кто только с МФО незвонил и соседям, и в сельский совет и на роботу. Поначалу боялся, что скажут люди, а потом как узнала я то в селе не одна такая. И все забила на МФО. Только плачю кто идёт на уступки тело +50%.

Останнє редагування:
Сьогодні обдзвонили всіх сусідів Кредит он сказав що з тіла 3000 я маю віддати 90000, а кредит каса з 10000 і пролонгаціями десь приблизно 18000 взагалі закопають, і ще з е кеша один умнік обіцяв мого тата ....... ну ви поняли. Нерви здають.......Про те, що в вайбері взагалі окрема розмова. Особливо класний хлопець Дмитро з е кешу 0631361105 обіцяв що дальнобойщикам від мене не буде спокою. Все було б мені пофік, якби не діставали сусідів. Просто живу в селі.
А хто саме дзвонив до сусідів
Я вже побачила хто дзвонив!

і що вони вам запропонували

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі