Сьогодні була війна

• Автор теми Автор теми ПАННОЧКА
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 8
  • Перегляди Перегляди 813
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

ПАННОЧКА

НЕСКОРЕНА
✩ Premium ✩
Дописи
15598
Реакції
35919
Бали
7065
ПАННОЧКА не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
В моєї донечки сьогодні шкільний випускний. Моя маленька,доросла лебідка. Переживання,приготування і головне,сміх .
Проблеми в бік,радості дорога вперед.
І ось повлягались спати. Я на форумі. І осяйнула думка. Скільки ж це років назад в цей день почалась війна, визнана Радян. Союзом. ?
...Так само молоденькі наші родичі чекали цей день.... Спогади їхні варті Оскара. Кожен спогад -історія!!
Чи є ще хтось живий з Ваших родичів,? Не нагадуйте їм про війну,а про випускний нехай розкажуть.
Дай Бог їм ще прожити в здоров'ї та Вашій любові багато років. Вони- це ми .
Я ДЯКУЮ!!!!!

Просто я, не сегодня... 22 июня. Но тоже после выпускного

Так мала написали завтра, не з орієнтувалась в часі

Это не страшно

В моєї донечки сьогодні шкільний випускний. Моя маленька,доросла лебідка. Переживання,приготування і головне,сміх .
Проблеми в бік,радості дорога вперед.
І ось повлягались спати. Я на форумі. І осяйнула думка. Скільки ж це років назад в цей день почалась війна, визнана Радян. Союзом. ?
...Так само молоденькі наші родичі чекали цей день.... Спогади їхні варті Оскара. Кожен спогад -історія!!
Чи є ще хтось живий з Ваших родичів,? Не нагадуйте їм про війну,а про випускний нехай розкажуть.
Дай Бог їм ще прожити в здоров'ї та Вашій любові багато років. Вони- це ми .
Я ДЯКУЮ!!!!!
Мої дві бабусі мають статус "Дитина війни"...
Я безліч розповідей чула від них...(
Їхні спогади- це окрема історія...
В однієї- батько священник, репресований і страчений за свої переконання... В їхньому селі, до цього часу, існує легенда про батюшку, який, розуміючи, що йде на вірну смерть, прощався біля церкви зі своєю сім'єю і благословляв всіх односельчан, віддавав їм ключі від храму і просив захищати святиню...
В другої- всі братики і сестрички загинули в післявоєнний голод...
Я планую, доки вони живі, занотувати їхні спогади і написати повість основану на реальних подіях, але на цю ідею ніяк не вистачає часу...((
Їхні випускні- це був не 1941... Але вони пам'ятають цей час...

Мої дві бабусі мають статус "Дитина війни"...
Я безліч розповідей чула від них...(
Їхні спогади- це окрема історія...
В однієї- батько священник, репресований і страчений за свої переконання... В їхньому селі, до цього часу, існує легенда про батюшку, який, розуміючи, що йде на вірну смерть, прощався біля церкви зі своєю сім'єю і благословляв всіх односельчан, віддавав їм ключі від храму і просив захищати святиню...
В другої- всі братики і сестрички загинули в післявоєнний голод...
Я планую, доки вони живі, занотувати їхні спогади і написати повість основану на реальних подіях, але на цю ідею ніяк не вистачає часу...((
Їхні випускні- це був не 1941... Але вони пам'ятають цей час...
Я просто згадала цей фільм,.
Моя бабуся мала 8сестер(з нею) та 5 .братів. Вижила вона одна та років 5назад як дізнались її племінник (був немовлям). вижив . Мама їздила до нього на гостину .Живе в другій країні . Німці в селі спалювали людей, попалили сестер,та 2 братів,ще 2 підірвали себе ,бо заставили фашисти підірвати загін партизанів (вони були зв'язківці). Страшно

Просто я, мої старенькі "очевидиці" не люблять дивитись таких фільмів... Вважають, що вони не передають всю картину сповна... Розчаровуються...

Це ж у вас сьогодні таке свято, а ви тут про війну згадали!!!!
Прийміть мої щирі привітання!))
Нехай у вашої доньки все в житті вдається, всі плани реалізовуються! Щоб вона завжди раділа і ніколи не розчаровувалась!!!

Останнє редагування:
Shanti, дякую за поздоровлення....
В тому фільмі брав участь мій дідусь. Пам'ятка на все життя. Можете тему закрити , я не ображусь.))))))

Shanti, дякую за поздоровлення....
В тому фільмі брав участь мій дідусь. Пам'ятка на все життя. Можете тему закрити , я не ображусь.))))))
Для чого закривати тему???
Потрібно пам'ятати свою історію і згадувати подвиги, які робились заради нас і нашого світлого майбутнього...

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі