Сьогодні Blago/Cashpoint прислав листа про відступлення прав вимоги,ТОВ"Фінансова Компанія" "EL.EN.HRUP",хто,що, чув про них?

• Автор теми Автор теми ПанYannik
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 7
  • Перегляди Перегляди 273

ПанYannik

Форумчанин
Дописи
36
Реакції
11
Бали
133
ПанYannik не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Сьогодні Blago/Cashpoint прислав листа про відступлення прав вимоги,ТОВ"Фінансова Компанія" "EL.EN.HRUP",хто,що, чув про них?
У відповідних темах про колекторів не знайшов ,тому пишу тут ,хтось з ними вже мав досвід?Буду вдячний,усім гарного дня.

Вкладення

• Screenshot_20250129-101319.webp
    Screenshot_20250129-101319.webp
    40.6 Кб · Перегляди: 42
А у Вас яке протермінування?
Десь в районі 3х місяців,вони мені пропонували а смс за тіло ,але зараз нажаль не маю коштів на закриття МФО.Бо вже деякі в цьому місяці закрив

Десь в районі 3х місяців,вони мені пропонували а смс за тіло ,але зараз нажаль не маю коштів на закриття МФО.Бо вже деякі в цьому місяці закрив
У мене до 2-х місяців. Значить, скоро теж продадуть цим друзякам.
Мені один раз писали за всю суму і що я псую свою кредитну історію 🫠

У мене до 2-х місяців. Значить, скоро теж продадуть цим друзякам.
Мені один раз писали за всю суму і що я псую свою кредитну історію 🫠
Та у мене вони і зі знижкою пропонували,і реструктуризацію,десь разів 4 ,але я з початку січня вже витратив більше 15к на МФО ,та і Благо це, не хотіло за тіло ,коли я пропонував їм сам ,а десь приблизно в четверг минулий запропонували за тіло,я запропонував тіло частинами ,вони мене проігнорували ,то ж я не виходив на контакт з ними,а сьогодні зранку таке смс .

Та у мене вони і зі знижкою пропонували,і реструктуризацію,десь разів 4 ,але я з початку січня вже витратив більше 15к на МФО ,та і Благо це, не хотіло за тіло ,коли я пропонував їм сам ,а десь приблизно в четверг минулий запропонували за тіло,я запропонував тіло частинами ,вони мене проігнорували ,то ж я не виходив на контакт з ними,а сьогодні зранку таке смс .
Якщо у Вас є бажання та гроші, можете написати тим колекторам. Можливо, вони більш поступливіші 👍

Назад
Угорі