С чего начинать, если игнор мфо не действует на окружаюших?

• Автор теми Автор теми ?Радуга ?
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 83
  • Перегляди Перегляди 3K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Я
Це все завдяки форуму і тим людям які тут є. Навіть уявити не можу що було б зі мною якби я його не знайшла
Я теж вчасно тут з-явилась, почала панікуаати вже сильно

Здесь очень много пишут о игноре, согласна = это лучшее оружие против гамнокретов, но что же делать, когда просрочки во всех 15-ти начинаются практически в одни и те же дни.? УстаноВИЛА антиколектор на телефон, предупредила контактных лиц, родителей, а остальное? Работа, соседи, окружение, которое снято из соцсетей ещё в первые дни оформления кредитов? Жизнь - ожидание ножа в спину ежечасно... Забить? Как?
Если не можете изменить ситуацию,поменяйте отношение к ней и живите счастливо!У меня 37+банки,просрочка 4+мес.+32 у мужа,решаю по мере поступлению проблем(надпись или суд).

Ніякої паніки,всі тварі,що перейшли межу не отримають нічого,побажаю їм закриття повного...

На
Если не можете изменить ситуацию,поменяйте отношение к ней и живите счастливо!У меня 37+банки,просрочка 4+мес.+32 у мужа,решаю по мере поступлению проблем(надпись или суд).
Дадпись уже была?

Повного закриття не займів,а шараг.

Ніякої паніки,всі тварі,що перейшли межу не отримають нічого,побажаю їм закриття повного...
Да! Я так хочу якогось об'єднання тут нас усіх, чи може колекивного страйку після караньину, вони зараз бандюки біснуються, а що після карантину буде? Требагзахистити себе від пададі! Хочу зайти в планий ігнор перед твпоюками! Бо думала про рестуктуртзацію!

Да! Я так хочу якогось об'єднання тут нас усіх, чи може колекивного страйку після караньину, вони зараз бандюки біснуються, а що після карантину буде? Требагзахистити себе від пададі! Хочу зайти в планий ігнор перед твпоюками! Бо думала про рестуктуртзацію!
Я можу запропонувати їм тільки пролонгацію дулі...

Тримаю за вас кулаки
А мій юрист знайомий,товариш,як питання оплати з ним вирішувати буду -якось незручно...
А до ареста можно как-то решить вопрос с этой чертовой надптсью
Майте в запасі юриста,буде легше

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі