С 3000 тисяч до 180000 нарахували проценти по кредиту

• Автор теми Автор теми rocket34
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 42
  • Перегляди Перегляди 4K
У мене у них було тіло 3 тис.нарахували щось біля 190 тис.протермінування було роки три. Написала сама,що маю можливість закрити за тіло - передзвонив хлопець,все узгодили, скинув гарантійку(на пошту і в вайбер). Після оплати чек скинула в вайбер.В кабінеті кредит закрили за 5 хв.довідку також відправили і вайбер і на пошту(від Укрпошти відмовилася).У мене вони були самі спокійні і непомітні.
Красотка. Дякую за інфу. А можна дізнатись як виглядає гарантійний лист? Щоб не лохонутись. І ще питання, а з ким були трабли у цьому плані?

Брав кредит у бистрозайм 04.03.2020 сума - 3700. На сьогодні сума боргу 179917.68 (нарахували вже). Які мої подальші дії? Достатньо миле ця сума очі. Може якось домовитись вдасться? На тіло кредиту. Дайте пораду якусь. Дякую.
Кстати, в последние полгода регулярно шлют на электронку предложения закрыть за тело и даже готовы разбить на несколько платежей. Но у меня и просрочка уже почти 4 года...

Кстати, в последние полгода регулярно шлют на электронку предложения закрыть за тело и даже готовы разбить на несколько платежей. Но у меня и просрочка уже почти 4 года...
Во красавцы. У меня почта пустая, хз с чем это связано...

UPD: по ситуації з бистрозайм. Написав на пошту: 0 реакції. В тг: відповіли, щоб звертався на гарячу лінію або пошту. Звернувся на гарячу лінію, передали мій номер "спеціалисту", розмова 1 хвилину і гарантійка з тілом кредиту на пошті. Є обізнані? Виглядає письмо правильно? Сьогодні хочу оплатити. Буду тримати в курсі подальших дій, може це комусь буде корисно.

Вкладення

• Screenshot_20230213-123147_Adobe Acrobat.webp
    Screenshot_20230213-123147_Adobe Acrobat.webp
    20.5 Кб · Перегляди: 123
UPD: по ситуації з бистрозайм. Написав на пошту: 0 реакції. В тг: відповіли, щоб звертався на гарячу лінію або пошту. Звернувся на гарячу лінію, передали мій номер "спеціалисту", розмова 1 хвилину і гарантійка з тілом кредиту на пошті. Є обізнані? Виглядає письмо правильно? Сьогодні хочу оплатити. Буду тримати в курсі подальших дій, може це комусь буде корисно.
У мене також такий лист був. Після оплати скинула квитанцію у вайбер.Кредит закритий був в кабінеті в той же день.

UPD2:
Оплатив о 16:00, на наступний день о 9:00 справка про закриття на пошті.

Брав кредит у бистрозайм 04.03.2020 сума - 3700. На сьогодні сума боргу 179917.68 (нарахували вже). Які мої подальші дії? Достатньо миле ця сума очі. Може якось домовитись вдасться? На тіло кредиту. Дайте пораду якусь. Дякую.
у меня було 145000 с 9к за 2 года потом предложили тело на два месяца оплатить

у меня було 145000 с 9к за 2 года потом предложили тело на два месяца оплатить
Прикол в тому, що сьогодні прийшла відповідь (на ел. пошту)від "бистрозайм", де я пропонував за 90% від тіла вирішити питання. На що вони згодні. Трішки терпіння і я б зекономив 400 грн )). Ну та хай йому грець. І головна фішка, що я не вказував номер договору ,та і сама пошта ніколи не була пов'язана з "бистрозайм". Так що ти можеш ще провести перемови)

От меня с 4 тела хотят 56 ? сегодня угрожали уже просрочка где-то с февраля того года

Тіло кредиту вони самі вам предложать заплатити,треба тільки чекати. А якщо не предложать,то я би радила вообще на них забити великий і чорний.

После трех лет просрочки. Написала им сама. Они вычли из тела пару небольших пролонгаций, которые я делала (сами причем вычли, и об этом сказали) и остаток тела предложили разбить на части, сколько я захочу. На том и сошлись. В моем случае мне подошло разбивка на 5 месяцев.
Думаю, если давить и ставить жесче свои условия согласились бы на 50% тела. Но я не стала возиться. Хотелось побыстрее с ними закончить.

У мене висів бистрозайм 3 18-го року. Тіло 3700 нарахували 250 тис)) були різного роду пролонгації спочатку, потім я на них забив зовсім
Були дзвінки нібито з поліції і все таке) ну як завжди в них))
Потім в 2021 році самі написали на вайбер і запропонували закрити за тіло. Гарантійний лист був представлений. Закрив, промоніторив кредитну історію - там все закрито з їхньої сторони.

Тіло 3700 нарахували 250 тис)
Как мне всегда нравились их рассчеты)
Потім в 2021 році самі написали на вайбер і запропонували закрити за тіло. Гарантійний лист був представлений. Закрив, промоніторив кредитну історію - там все закрито з їхньої сторони.
То они потеряли надежду вообще что-то получить

Якщо ви про термін позовної давності в 3 роки, то він зараз практично не діє. З 2020 постановою КМУ його почали подовжувати на дію карантину.
Потім війна... тож на це зараз взагалі якось не вартує спиратись
Карантин и война влияет на срок исковой давности, серьёзно ?

Как мне всегда нравились их рассчеты)

То они потеряли надежду вообще что-то получить
До этого периодически звонили, даже два раза с полиции)) и прочее сопутствующие вещи , макулатура и все дела)потом полтора года тишины и вот такое предложение

До этого периодически звонили, даже два раза с полиции)) и прочее сопутствующие вещи , макулатура и все дела)потом полтора года тишины и вот такое предложение
А могли бы то же самое получить сразу, если бы не выёживались. Но им понадобилось несколько лет, чтобы это осознать ?

Назад
Угорі