Рыбалка как способ успокоения и единения с природой

• Автор теми Автор теми Admin
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 173
  • Перегляди Перегляди 5K
Фідер бери вєк волі нє відать
Так фідер то не на хижу рибу... рибаків нема...
Нє на рибалці бухати то вже не відпочинок. В мене котяра Васька падла рибу не їсть.

Так фідер то не на хижу рибу... рибаків нема...

Нє на рибалці бухати то вже не відпочинок. В мене котяра Васька падла рибу не їсть.
Дніпро поряд ,під боком ,але ніяк не наважусь спінінга купити ,та підти покидати ,але так ,не рибалка )))

Дніпро поряд ,під боком ,але ніяк не наважусь спінінга купити ,та підти покидати ,але так ,не рибалка )))
Нада купувати. В мене спочатку був простенький. Тепер штук 8. Тільки почни:)

Чим люди займаються у вільний час, не зрозуміло... спіймав на днях щуку - зробив фотосесію, загадав бажання і втопив у річці. Емоцій море :)

Блудник ,не треба сумувати ))) я ж не сказав що зовсім далекий від рибалки )),їздили на раків ,кімлею ,їздили на коропа на платний ставок ,але то було в прошлому житті ,зараз живу в іншому місті ,робота займає більше часу ...

Блудник ,не треба сумувати ))) я ж не сказав що зовсім далекий від рибалки )),їздили на раків ,кімлею ,їздили на коропа на платний ставок ,але то було в прошлому житті ,зараз живу в іншому місті ,робота займає більше часу ...
І коропа я ловлю в сезон, але лише на вудки. Тепер ще місяць половити хижака і 3 місяці чекати весни... взимку не ходжу, холодно. Раків в дитинстві руками з масками ловили, зараз вже не бачив щоб так ловили.

І коропа я ловлю в сезон, але лише на вудки. Тепер ще місяць половити хижака і 3 місяці чекати весни... взимку не ходжу, холодно. Раків в дитинстві руками з масками ловили, зараз вже не бачив щоб так ловили.
От,і добре тепер знатиму в кого проконсультуватись при купівлі спінінга

От,і добре тепер знатиму в кого проконсультуватись при купівлі спінінга
Де тут було щось про жерлиці, блешню, колебалки, чи тим паче про Crazy Fish Versus))
Про футбол я не говоритиму, то тобі до свого сенсея)

Назад
Угорі