Руде Дівча. Game over

• Автор теми Автор теми Руде Дівча;)
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 53
  • Перегляди Перегляди 3K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Руде Дівча;), дорогая, до конца игры ещё нужно прожить большую часть жизни. Запомни, конец игры это когда забивают гвозди и опускают под землю! Дааа, жизнь такая штука, что иногда так закрутит, что не знаешь кто ты и что ты. Но, ты сильная, ты мама, ты всё сможешь преодолеть! Держись!

Я всегда говорю, что испытания нам даются только те, которые мы сможем вынести. Действительно, это больно. Страдает самолюбие, резко падает самооценка и желание двигаться дальше. Знаю, на себе знаю. Но иногда черная полоса станет взлетной! И ни в коем случае не опускай руки! Быть добру!

це не гейм овер. Це новий рівень у тій же грі. Важкий рівень, з першого разу не пройти його, але завдяки наполегливості подолати його можливо

Я видел что такое Game Over у моего самого близкого человека. Про Game Over родной мне человек узнал в онкодиспансере. До Game Over оставалось два года которые уже прошли и Game Over случился.
А Вы тут плачете, что кто-то из-за долгов перестал с Вами разговаривать и бросил.
Может я не прав и каждый понимает что такое Game Over в жизни по своему.

Машо , а іноді ми просто строїмо багато ілюзій і уявляємо собі людину такою , яку ми хочемо її бачити ( особливо якщо це онлайн спілкування) . Проходить час і раптом виявляється , що все не так безхмарно і той "самий" зовсім не такий з яким би ми хотіли бути поруч . Поганого в цьому немає ! Життя на цьому не закінчується !! "Обидно , досадно , но - ладно!"
Попереду нові знайомства , нові стосунки і тільки найкраще . Треба відпускати людей зі свого життя з вдячністю за добрі світлі моменти !

Прочитала вашу тему.
Хочу сказать, что бывает временами даже очень сильно тяжело.
Это я здесь, на форуме такая смелая.
А если честно, то плачу каждый день.
Сердце моё уже не выдерживает без детей.
Не вижу их 5 месяцев уже. Звоню и сказать ничего не могу.
Ребенок говорит мне приветик, а я плачу, как только слышу их голос. Стараюсь сдерживать, но после розгавора, даю волю слезам.
Это очень страшно, что я их не вижу...
Всё, не могу больше писать, плачу....

Прочитала вашу тему.
Хочу сказать, что бывает временами даже очень сильно тяжело.
Это я здесь, на форуме такая смелая.
А если честно, то плачу каждый день.
Сердце моё уже не выдерживает без детей.
Не вижу их 5 месяцев уже. Звоню и сказать ничего не могу.
Ребенок говорит мне приветик, а я плачу, как только слышу их голос. Стараюсь сдерживать, но после розгавора, даю волю слезам.
Это очень страшно, что я их не вижу...
Всё, не могу больше писать, плачу....
Держитесь !!! Долго вам еще без деток быть ? Я в этом году планировала ехать заграницу , но карантин всё расставил на свои места .. и понимаю что пока не готова оставить детей надолго ..

Держитесь !!! Долго вам еще без деток быть ? Я в этом году планировала ехать заграницу , но карантин всё расставил на свои места .. и понимаю что пока не готова оставить детей надолго ..
Ещё очень сильно долго. Карта побыта делается в течение от 6 месяцев до года.
Эти долбаные кредиты и долги уже надоели.
Да и приехать не могу. Старшая в универе учится. Нужно платить. А в селе работы нет
Везде тупик.

Svetik33, ти що! Ти ж не від легкого життя вимушена заробляти гроші далеко від дітей. Зате, коли приїдеш, обіймеш і зацілуєш іх за весь час відсутності! Тримайся, дорогенька! Землячка!

Я дала собі обіцянку не створювати теми подібного змісту, але...... я зламалась!
Все в житті може повернутися в одну мить. І тоді ти вже не розумієш хто ти є, і навіщо.
Я прийшла на форум вже геть знищеною зсередини... Випаленою нерозумінням тепер уже колишнього чоловіка, постійним терором звонілок і страхом завтрашнього дня... Тоді здавалось що це кінець, але ні то було лише початком кінця!
3 місяці прострочок... 3 місяці життя.... Стільки всього відбулось. Життя крутило як вихор вносячи свої корективи, і коли здавалось що ось воно нарешті щастя, нанесло нищівний удар.... Боляче, як же боляче розуміти що людина яка стала для тебе повітрям вважає тебе лицеміркою.... Я думала МФО то найстрашніше що може трапитись в житті, але ж ні.... Найстрашніше то розуміти що не виправдала надії дорогої людини... Найстрашніше втратити частинку себе самої.... Сьогодні це мій біль, який я маю викричати.... Я не прошу поради, я просто маю пережити це.. знаю що тут читатимуть люди яким я небайдужа. Пробачте мене мої рідні, але я просто не маю сили..... Це моя історія. Мій game over
Не надо так падать духом.Держитесь,у вас всё будет хорошо,я в этом уверен.Просто на данный момент вам нужна пауза,отдых.Отдохните,найдите новое увлечение.Общайтесь с людьми,на форуме много позитивных и отзывчивых людей.Не переживайте,все у вас наладиться, всё что не делаеться-всё к лучшему.

Ещё очень сильно долго. Карта побыта делается в течение от 6 месяцев до года.
Эти долбаные кредиты и долги уже надоели.
Да и приехать не могу. Старшая в универе учится. Нужно платить. А в селе работы нет
Везде тупик.
Я думаю детки всё понимают ! Ничего - время очень быстро бежит ! Скоро всё наладится !

Svetik33, ти що! Ти ж не від легкого життя вимушена заробляти гроші далеко від дітей. Зате, коли приїдеш, обіймеш і зацілуєш іх за весь час відсутності! Тримайся, дорогенька! Землячка!
Да , это правда. Стоял выбор, или я еду, или дочка уходит с универа. Платить не было чем вообще.
Да и младшей с мамой нужно за что то жить.
Понимаю, что так нужно, но от этого не легче...

Думки, думки.... А скілько їх отих думок, скільки їх отих мнєній? Все правильно написано і сказано... Але від того болю менше не стало.... Чому кінець гри? Та мабуть тому що набридло бути гарною всім. Це не цінять як виявилось.... Це боляче.... Дякую всім, хто не пройшов мимо... Ваша підтримка важлива для мене.... Свою порцію люлєй і позитиву я сьогодні отримала. Дякую! Zloy Admin , прошу закрити тему. Дякую

Вы живы? У вас нормальное здоровье? Так какой гейм овер? Все только начинается.
Гейм овер - это когда пора покупать участок на кладбище. Все остальное - мелкие неурядицы.

И да, не живите ради чьих-то надежд. Их много, а вы одна.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі