Руде Дівча. Game over

• Автор теми Автор теми Руде Дівча;)
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 53
  • Перегляди Перегляди 3K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Руде Дівча;)

✩ Premium ✩
Дописи
1712
Реакції
3748
Бали
1523
Руде Дівча;) не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Я дала собі обіцянку не створювати теми подібного змісту, але...... я зламалась!
Все в житті може повернутися в одну мить. І тоді ти вже не розумієш хто ти є, і навіщо.
Я прийшла на форум вже геть знищеною зсередини... Випаленою нерозумінням тепер уже колишнього чоловіка, постійним терором звонілок і страхом завтрашнього дня... Тоді здавалось що це кінець, але ні то було лише початком кінця!
3 місяці прострочок... 3 місяці життя.... Стільки всього відбулось. Життя крутило як вихор вносячи свої корективи, і коли здавалось що ось воно нарешті щастя, нанесло нищівний удар.... Боляче, як же боляче розуміти що людина яка стала для тебе повітрям вважає тебе лицеміркою.... Я думала МФО то найстрашніше що може трапитись в житті, але ж ні.... Найстрашніше то розуміти що не виправдала надії дорогої людини... Найстрашніше втратити частинку себе самої.... Сьогодні це мій біль, який я маю викричати.... Я не прошу поради, я просто маю пережити це.. знаю що тут читатимуть люди яким я небайдужа. Пробачте мене мої рідні, але я просто не маю сили..... Це моя історія. Мій game over

Я дала собі обіцянку не створювати теми подібного змісту, але...... я зламалась!
Все в житті може повернутися в одну мить. І тоді ти вже не розумієш хто ти є, і навіщо.
Я прийшла на форум вже геть знищеною зсередини... Випаленою нерозумінням тепер уже колишнього чоловіка, постійним терором звонілок і страхом завтрашнього дня... Тоді здавалось що це кінець, але ні то було лише початком кінця!
3 місяці прострочок... 3 місяці життя.... Стільки всього відбулось. Життя крутило як вихор вносячи свої корективи, і коли здавалось що ось воно нарешті щастя, нанесло нищівний удар.... Боляче, як же боляче розуміти що людина яка стала для тебе повітрям вважає тебе лицеміркою.... Я думала МФО то найстрашніше що може трапитись в житті, але ж ні.... Найстрашніше то розуміти що не виправдала надії дорогої людини... Найстрашніше втратити частинку себе самої.... Сьогодні це мій біль, який я маю викричати.... Я не прошу поради, я просто маю пережити це.. знаю що тут читатимуть люди яким я небайдужа. Пробачте мене мої рідні, але я просто не маю сили..... Це моя історія. Мій game over
Люба,тримайся!!!

Держись! Очень надеюсь, что всё наладится.

Це просто втома!!!
Ти дуже сильна,і це ,не,game over"
Це-- pause..
Ми поряд ,ми разом..
Пиши,не мовчи. А хочеш подзвони

Кожному в житті потрібна перезагрузка. Виключайте телефон і включайте улюблену музику чи фільм і хоча б один день робіть те що вам подобається.

Все наладится обязательно, боль проходит, а главное есть поддержка. А здесь она очень сильная и искренняя ???

Руде Дівча;), Маша!
Я тобі зараз дам зламалась!!!!!!
Подивись скільки нас тут! Думаєш хтось шикує, гульбанить, і все гуд, шо в душі кішки не шкребуть іноді? Адже людина має емоції, і переживає їх постійно. Але, суть в тому, яких більше емоцій в тебе, які ти допускаєш більше в себе! Треба бути сильною, рішучою і менше хандрити. Все перемелеться, але не давай увійти в твою душу ось цим непотрібним емоціям. Гони їх. Двері відкриваються і зачиняються. Нарешті, відкрий, та випусти все, що тебе гнітить! Все буде добре! Подивись, скільки друзів тебе підтримує! Є люди, яким нема до кого і заговорити! Так що, досить хандрити! Пам'ятай, що все в житті не випадковість. Все буде добре. Обнімаю. :friends: :give_heart:

А девочкой она росла хорошей.
Её любимый мультик «Просто так».
Она кормила всех бродячих кошек,
Что во дворе гуляли, и собак…

И душу открывая нараспашку,
Она хотела всем вокруг помочь.
Хоть ей самой порой бывало тяжко,
Она гнала дурные мысли прочь…

Потом её толкали и клевали
За искренность, за смелость, доброту.
Она летела вниз, как с горки камень,
Но разве в камне слышен сердца стук?

По пёрышку отращивала снова
Поломанные крылышки свои.
И душу открывать была готова,
Спустя часы, мгновения, и дни…

Просчитывать на завтра не умела,
Как выгодно ей будет поступить.
Ей и зола казалась снежно-белой.
С людьми вот также, что и говорить…

Когда её ломали, не желая
Любить ни грусть её, ни звонкий смех,
Она осталась светлая, живая,
Но не для всех! Отныне – не для всех!

Від мене пішов чоловік через 7 років спільного життя в мене немає більше нікого і я виживаю як можу сама з боргами 11 МФО
МФО потрібні для того щоб відсіювати людей яким ви не потрібні для яких ви тягар або споріднювати можливо це не ваша людина

Руде Дівча;), дай собі можливість випустити з себе емоції - плач , кричи , танцюй , все чого забажаєш ! Але - дай собі для цього лише один день і не більше . Життя продовжується , і воно чудове . Щоб в тебе зараз не трапилось - це не просто так ! Значить попереду щось ще краще !! Збережи в собі гарні спогади , чудові моменти .... як би непросто було - ти сильно і витримаєш ! В житті все нам дається для чогось !

Від мене пішов чоловік через 7 років спільного життя в мене немає більше нікого і я виживаю як можу сама з боргами 11 МФО
МФО потрібні для того щоб відсіювати людей яким ви не потрібні для яких ви тягар або споріднювати можливо це не ваша людина
Якби мій чоловік після 11 років подружнього життя без розмов підписав документи на розлучення я була би найщасливіша... 15 МФО.... Та пофіг. Справа не в них, і не в ньому.... Просто я звикла вірити людям, та мабуть дарма

Якби мій чоловік після 11 років подружнього життя без розмов підписав документи на розлучення я була би найщасливіша... 15 МФО.... Та пофіг. Справа не в них, і не в ньому.... Просто я звикла вірити людям
Всё наладится.Вот увидишь ???

Весела Бджілка, ,,Є люди, яким нема до кого і заговорити!,, - и это правда ? Поддержка здесь очень ценна!

Так, а что случилось? Назвал лицемеркой и всё, или бросил?

Утро. Первым делом открывается форум на телефоне, потом глаза... и тут такая тема ,,Руде дівча - game over,, ! Ну все, первая мысль - приехали с Готивочки, ночью, все забрали! Потом ИП, в воскресенье!?? Других идей не пришло в голову( деформация?
Маша, все наладится, вы 100500 раз помиритесь))) главное, что из Готивочки не приезжали?

Якби мій чоловік після 11 років подружнього життя без розмов підписав документи на розлучення я була би найщасливіша... 15 МФО.... Та пофіг. Справа не в них, і не в ньому.... Просто я звикла вірити людям, та мабуть дарма
Ни в коем случае не переставайте верить людям! Это же мои самые любимые "музыкальные грабли". Зато потом таааак приятно, когда человек оправдал твои надежды. А если не оправдал - сам дypak. Голову выше, крылья расправили и вперёд - покорять новые вершины!?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі