Розвод чи ні? Сплата кредиту меньше тіла

• Автор теми Автор теми w0rklo
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 34
  • Перегляди Перегляди 3K

w0rklo

Форумчанин
Дописи
12
Реакції
13
Бали
848
w0rklo не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Зайшов у особистий кабінет ШГ, там ось така інформація, це вони пропонують менше тіла оплатити та забути чи розвод якийсь?
1685027813745.png

Зайшов у особистий кабінет ШГ, там ось така інформація, це вони пропонують менше тіла оплатити та забути чи розвод якийсь?
1685027813745.png
Попросіть гарантійку з точною сумою до закриття. Якщо дадуть-закривайте

1685027813745.png
Зайдіть на відділення і дізнайтеся деталі. Там точно все скажуть.
P.s. останнім часом вони щедрі. Не знаю з чим пов'язано...

w0nka, та все... МФО закрываются. Теперь будут открывать кофейни. Онлайн-кофейня, кофейня до зарплаты, ШвыдкоКофе

IMG_20230525_191136.webp
ось це вчора селфі кред .,прислали ,якби норм .,но зараз не має чим платити

Може й їх провіряють та пресують?
Раніше в них були суди і ВНН. В суд звісно тіло +50% просили зазвичай. І подавали ближче до трьох років.
Зараз підходить час судів з початку карантину. Тоді в них був значний наплив клієнтів через простої в роботі... Справ для суду буде забагато...

Раніше в них були суди і ВНН. В суд звісно тіло +50% просили зазвичай. І подавали ближче до трьох років.
Зараз підходить час судів з початку карантину. Тоді в них був значний наплив клієнтів через простої в роботі... Справ для суду буде забагато...
Так,...от не треба...????Я тільки сьогодні на знесення напису подала під кредит 7...зараз я ще не готова до судів..??а у вересні 3 роки прострочки....???

1685027813745.webp
Я так закривала. Перетелефонуйте хай підтвердять. Але не мали б надурити. А давно у Вас протермін

Назад
Угорі