Розкажу свою історію з "Гоуфінгоу"

• Автор теми Автор теми Юля-ля
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 11
  • Перегляди Перегляди 3K

Юля-ля

Форумчанин
Дописи
27
Реакції
11
Бали
1760
Юля-ля не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Усім привіт) Розкажу свою історію у цій клятій МФО "Гоуфінгоу". Брала кредит. Сплачувала, брала знову. Пролонгувала неодноразово. Потім платити не було чим і пролонгувати також, оскільки далі ще бульше влізла у кредити. Дзвонили - певний час ігнорувала. До родичів та контактних не дзвонили. Домовилась про реструктуризацію, сплативши певну суму, розділили на рівні платежі. Один раз заплатила по реструктуризації. Потім не змогла. Дзвонили - ігнорувала, просто вже не знала як викручуватись, що казати, що просити і обіцяти. Продали колекторам. І почався треш. Щоденні дзвінки мені та контактній особі. Спочатку спілкувалась, але потім стало неможливо вислуховувати їх. Такий мyдак, шо просто враження, що нічого святого в людей немає. У вайбері писав просто жесть. Причому контактній особі також. І з матюками і обзиваннями. До сліз просто. Щоденні дзвінки з самого ранку і до вечора. Ні на які уступки та домовленості не йдуть, погрози та обзивання і все.. Переживала шоб не дзвонили батькам. Сказав якшо сплатиш 8 тис, припиняю процес повідомлення рідним. такої суми не було. Сплатила 5 тис. А на наступний день сказав сплатити всю іншу суму. До повного закриття, а це не мало не ббагато ще 15 тис. Проценти як капали так і капають і зростають. Сказала постараюсь знайти хоча б частину і сплатити. Однак.... не сплатила. Сказав шо поставив у резерв на виїзд "пускай теперь тебя выездники потрепают хорошенько" (його слова). Однак вже з того часу пройшло майже місяць - тиша. Ніхто не приїздив та не дзвонив. І ось 6 травня пише у вайбер "некий Саид" (по фото страшна людина) Вказує контакти батьків, а саме їх П.І.Б. та дати народження. Якшо не сплачу 17 тис будуть розбиратись з батьками і платити буде мама(((( Кажу шо таких коштів немає. То сказав сплатити хоча б 10. Однак я і таких немаю грошей. І знову пише попередній колектор. Ім'я його у вайбері немає. Просто фото. Когда, когда, когда.... оплата будет.... і далі мати, обзивання. Як реагувати, що казати, чого чекати я не знаю. Страшно те, що рідні про мої борги не знають. Взнали про кілька невеликих. Допомогли сплатити і я збрехала, що боргів більше не маю. Сижу як на пороховій бочці, боюсь кожного дзвінка і повідомлення. Страшно бути вдома, щоб ніхто не приїхав. Не має просто сил. Відчай, стрес і втомленість. А вдома дітки і чоловік. Які навіть нічого не підозрюють і напевно дивуються чого мама така нервова і скажена. Просто опускаються руки і не знаю що робити. куди кидатись.... Тероризують з усіх сторін....

Усім привіт) Розкажу свою історію у цій клятій МФО "Гоуфінгоу". Брала кредит. Сплачувала, брала знову. Пролонгувала неодноразово. Потім платити не було чим і пролонгувати також, оскільки далі ще бульше влізла у кредити. Дзвонили - певний час ігнорувала. До родичів та контактних не дзвонили. Домовилась про реструктуризацію, сплативши певну суму, розділили на рівні платежі. Один раз заплатила по реструктуризації. Потім не змогла. Дзвонили - ігнорувала, просто вже не знала як викручуватись, що казати, що просити і обіцяти. Продали колекторам. І почався треш. Щоденні дзвінки мені та контактній особі. Спочатку спілкувалась, але потім стало неможливо вислуховувати їх. Такий мyдак, шо просто враження, що нічого святого в людей немає. У вайбері писав просто жесть. Причому контактній особі також. І з матюками і обзиваннями. До сліз просто. Щоденні дзвінки з самого ранку і до вечора. Ні на які уступки та домовленості не йдуть, погрози та обзивання і все.. Переживала шоб не дзвонили батькам. Сказав якшо сплатиш 8 тис, припиняю процес повідомлення рідним. такої суми не було. Сплатила 5 тис. А на наступний день сказав сплатити всю іншу суму. До повного закриття, а це не мало не ббагато ще 15 тис. Проценти як капали так і капають і зростають. Сказала постараюсь знайти хоча б частину і сплатити. Однак.... не сплатила. Сказав шо поставив у резерв на виїзд "пускай теперь тебя выездники потрепают хорошенько" (його слова). Однак вже з того часу пройшло майже місяць - тиша. Ніхто не приїздив та не дзвонив. І ось 6 травня пише у вайбер "некий Саид" (по фото страшна людина) Вказує контакти батьків, а саме їх П.І.Б. та дати народження. Якшо не сплачу 17 тис будуть розбиратись з батьками і платити буде мама(((( Кажу шо таких коштів немає. То сказав сплатити хоча б 10. Однак я і таких немаю грошей. І знову пише попередній колектор. Ім'я його у вайбері немає. Просто фото. Когда, когда, когда.... оплата будет.... і далі мати, обзивання. Як реагувати, що казати, чого чекати я не знаю. Страшно те, що рідні про мої борги не знають. Взнали про кілька невеликих. Допомогли сплатити і я збрехала, що боргів більше не маю. Сижу як на пороховій бочці, боюсь кожного дзвінка і повідомлення. Страшно бути вдома, щоб ніхто не приїхав. Не має просто сил. Відчай, стрес і втомленість. А вдома дітки і чоловік. Які навіть нічого не підозрюють і напевно дивуються чого мама така нервова і скажена. Просто опускаються руки і не знаю що робити. куди кидатись.... Тероризують з усіх сторін....
Забейте на этих мошенников. Это как в боксе - вам наносят удар (в данном случае этими звонками и пытаются вас расшатать, что б вы "поплыли" - так им легче запугать человека) Это обычная мерзота - делает все что б вы отдали им свои деньги. Сколько б вы им не заплатили - все равно будете должны. Примите этот факт - Это уже не финансовые отношения, это обычное вымогательство. Перестаньте на них реагировать. Никто к вам не приедет - они понимают, что это статья - при чем уголовная. Все что эта мерзота может - это звонить и нести свой бред. Самое лучшее решение - это подача в суд и паралельно написания заявления. Когда заява в полиции, пусть даже она не так быстро работает, как хочется - они задумываются все таки - потому что человек идет себя защищать и отстаивать свои права. А родителей просто предупредите - что б не общались. Мало ли не адекватов? Зачем на них время и нервы тратить.

Вам одразу потрібно було іх ігнорувати,а Ви іх кормили і кормили грошима,того вони вже від Вас не відчеплюються,Ви іх клієнт,вибачайте,звичайно,але вони таких люблять,які бояться і несуть ім бабло...

Я писала на них в нацком,проте вони не надали документів,а я договір теж не прикріпила,так ,як на той час не знала.Проте дзвінків не стало.Лише робот раз в два дні дзвонить.Теж звонили матами і погрозами.Відсотки нараховують скажені .Знаю точно що не приїдуть,так що за це можете не хвилюватися.А чи до батьків і родичів доберуться,то це вже увсіх по різному.

усім привіт) Я вже розрахувалась з цією проклятою компанією. Останнім дзвонив якийсь Мурат і пояснив, якшо до певної години дня не буде оплати, то почнеться жахливий "пресінг" та вибивання коштів. Дзвонили до мами.. Вона в паніці і нічого пояснити їй не вдалось. Прийшлось платити.... Лише заради неї, її здоров'я та спокою. Як пояснив мені цей Мурат, компанія продає колекторам борг, колектора його оплачують, лише ту суму, яку я винна компанії, а самі з мене збивають вже набагато більшу суму. Ну для того щоб і самим щось заробити. Це якісь відсотки, виїзні витрати і так далі.... Короче, з цією компанією розрулила, а інші висять.... І я розумію, що можливо потрібно було би домовлятись та не платити, (як багато хто тут радить) бо просто ігнорувати їх мені не вдалось. шкода батьків, маминих сліз та нервів... А вони у спокої нікого не залишуть, я так зрозуміла. І вже з такими жорстокими людьми просто домовитись про щось зовсім нелегко, я навіть сказала б неможливо. Це був мій перший досвід в спілкуванні з такими людьми, якшо це можна назвати спілкуванням(((( та оплатою такого кредиту. Надалі буду боротися, бо боргів вистачає.... Але хочу сказати, що зробила для себе певні висновки... І все завдяки сайту та коментарям!!! Всім щиро вдячна)))) Гарного дня, терпіння та удачі у вирішенні фінансових проблем!!!!!!!!

Юля-ля, прямо вот так испугались?
Наверное теперь все форумчане, имеющие задолженность в этой конторе, побегут платить, чтобы жить спокойно, страшно же, мало ли чего.
Какие у вас остались, огласите список. Да и пару скринов смс пугающего характера не помешало бы.

Через какой период времени списывают то что насчитали после обращения в нацком?

У меня только второй день просрочки, кроме сообщений и звонком мне и контактному нет. Вот читаю на форуме все методы и потихоньку готовлюсь...

У меня только второй день просрочки, кроме сообщений и звонком мне и контактному нет. Вот читаю на форуме все методы и потихоньку готовлюсь...
Ну і розумієте, що у кожного різа ситуація, може бути, а може і небути!)

Херовая какая-то история(( ет сколько вы переплатили им ?Муратов и Саидов только в горы овец искать посылать надо

Назад
Угорі