Юля-ля
Форумчанин
- Дописи
- 27
- Реакції
- 11
- Бали
- 1760
Юля-ля не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Усім привіт) Розкажу свою історію у цій клятій МФО "Гоуфінгоу". Брала кредит. Сплачувала, брала знову. Пролонгувала неодноразово. Потім платити не було чим і пролонгувати також, оскільки далі ще бульше влізла у кредити. Дзвонили - певний час ігнорувала. До родичів та контактних не дзвонили. Домовилась про реструктуризацію, сплативши певну суму, розділили на рівні платежі. Один раз заплатила по реструктуризації. Потім не змогла. Дзвонили - ігнорувала, просто вже не знала як викручуватись, що казати, що просити і обіцяти. Продали колекторам. І почався треш. Щоденні дзвінки мені та контактній особі. Спочатку спілкувалась, але потім стало неможливо вислуховувати їх. Такий мyдак, шо просто враження, що нічого святого в людей немає. У вайбері писав просто жесть. Причому контактній особі також. І з матюками і обзиваннями. До сліз просто. Щоденні дзвінки з самого ранку і до вечора. Ні на які уступки та домовленості не йдуть, погрози та обзивання і все.. Переживала шоб не дзвонили батькам. Сказав якшо сплатиш 8 тис, припиняю процес повідомлення рідним. такої суми не було. Сплатила 5 тис. А на наступний день сказав сплатити всю іншу суму. До повного закриття, а це не мало не ббагато ще 15 тис. Проценти як капали так і капають і зростають. Сказала постараюсь знайти хоча б частину і сплатити. Однак.... не сплатила. Сказав шо поставив у резерв на виїзд "пускай теперь тебя выездники потрепают хорошенько" (його слова). Однак вже з того часу пройшло майже місяць - тиша. Ніхто не приїздив та не дзвонив. І ось 6 травня пише у вайбер "некий Саид" (по фото страшна людина) Вказує контакти батьків, а саме їх П.І.Б. та дати народження. Якшо не сплачу 17 тис будуть розбиратись з батьками і платити буде мама(((( Кажу шо таких коштів немає. То сказав сплатити хоча б 10. Однак я і таких немаю грошей. І знову пише попередній колектор. Ім'я його у вайбері немає. Просто фото. Когда, когда, когда.... оплата будет.... і далі мати, обзивання. Як реагувати, що казати, чого чекати я не знаю. Страшно те, що рідні про мої борги не знають. Взнали про кілька невеликих. Допомогли сплатити і я збрехала, що боргів більше не маю. Сижу як на пороховій бочці, боюсь кожного дзвінка і повідомлення. Страшно бути вдома, щоб ніхто не приїхав. Не має просто сил. Відчай, стрес і втомленість. А вдома дітки і чоловік. Які навіть нічого не підозрюють і напевно дивуються чого мама така нервова і скажена. Просто опускаються руки і не знаю що робити. куди кидатись.... Тероризують з усіх сторін....