Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
І що далі?трохи більше місяця прострочки, вже юридично стимулюють також)))) Новий договір, НаВсе, були і платежі і пролохації.
Поки грозяться судом, просять уточнити дані і питають мій емейл(у Вайбері). Успішно заблоковані.І що далі?
Яку сумму ви брали?брав навесні (не знаю, коли з'явились ці нові договори), просрочка була півроку. якось зайшов на їх сайт перевірити — була пропозиція за 0.75 (приблизно) від тіла. зв'язався з ними, оплатив, через пару днів отримав довідку про закриття і в УБКІ кредит закрили
близько 3к, вже не згадаюЯку сумму ви брали?
У меня вопрос. Если пролонгации были,прошло 3 года, естественно у меня нет квитанций. Как в случае суда найти?Поки грозяться судом, просять уточнити дані і питають мій емейл(у Вайбері). Успішно заблоковані.
оскільки я їм пролохаціями виплатив вже не один залишок по тілу - чекаю суду. По рішеннях в мому районному суді - є позитивна практика, коли визнавали пункт договору про відсотки недійсним. Я зберіг всі квитанції про оплату пролохацій і внесків. Якщо суд визнає відсотки несправедливими - то вони ще мені будуть винні.....
Наскільки я знаю,у позовній заяві мають надати виписку по всім платежам і пролонгаціям. Недарма позовна заява від них на 100 аркушів.У меня вопрос. Если пролонгации были,прошло 3 года, естественно у меня нет квитанций. Как в случае суда найти?
Хорошо если так ,я вряд ли их найду. Перелистала транзакции в привате 24,в основном как ,,переказ зі своєї карти,, и усё...Наскільки я знаю,у позовній заяві мають надати виписку по всім платежам і пролонгаціям. Недарма позовна заява від них на 100 аркушів.
А треба шукати? Вони самі напишуть скільки було продохацій і ставитимуть це як Ваше підтвердження кредиту.У меня вопрос. Если пролонгации были,прошло 3 года, естественно у меня нет квитанций. Как в случае суда найти?
Може це і добре. Значит будут мне должны...дякуюА треба шукати? Вони самі напишуть скільки було продохацій і ставитимуть це як Ваше підтвердження кредиту.