Роздуми це тільки мої роздуми, хочу почитати що ви про це думаєте

• Автор теми Автор теми Біба і Боба
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 31
  • Перегляди Перегляди 731
Дивна відповідь на просте спокійне зауваження. Навіть не попередження.
Тим більше тема не ваша.
Якщо вам не подобаються загальні правила для всіх без виключення форумчан, то для чого вам форум?
І з чого ви вирішуєте яка мені тема треба а яка ні?

bycinka, два дні беззвучного режиму, поки не ознайомитеся з Правилами форуму

І з чого ви вирішуєте яка мені тема треба а яка ні?
Де ви саме це побачили?
Я зробив зауваження на рахунок матів в темі. Автор теми віднісся з порозумінням, вам же чомусь потрібно поображатись.

Доброго дня всім, от лежу , читаю форум, і думаю звідки скільки колекторських покидьків у нас в Україні береться, робиш свої справи а тут смс чи дзвінок що така то така колекторська шарага отримала права на Ваш договір і тепер ви повині вирішувати питання з ними, це я так розумію сьгодні я захотів стати колектором, завтра я колектор, а після завтра маю право робити треш простим людям, і мені за це нічого небуде? Як взагалі таке можливо, коли буде якась управа на все це бляд...ство?
Не знаю, что ответили вам другие люди, но если вы об этом думаете, то у вас много времени свободного)))
Хотя, если вспомнить себя вначале просрочек, тоже переживала, но о таком точно не думала . Дышите глубже и ровнее. Всё равно будут звонить всем и вся, слава Богу, у меня, что близкие адекватные, что на работе люди и руководство. Как у вас, вам виднее. Просто отпустите ситуацию. Вы всё равно, ничего не сможете сделать, вернее повлиять.
А на счёт того, что коллекторам всё можно, то это вопросы к их хозяевам. Звонилки только и могут, что звонить и xepню болтать.

Назад
Угорі