Розблокування рахунків після стягнення боргу

• Автор теми Автор теми Роман Йосипович
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 40
  • Перегляди Перегляди 2K
Укрсиб блокує на суму ВП і розблоковує на протязі трьох робочих днів після отримання постанови про завершення ВП,а якщо "чарівними" словами з ними поспілкуватися,то й на протязі трьох годин розблоковують.
Заблокировали они всё что было на карте- и что там было и что поступило, после оплаты ВП карта была в блоке со всеми средствами ещё 1.5 месяца. Звонки на горячую линию, походы в отделение, звонки начальнику отделения вот этот весь комплекс дал результат- через 1.5 месяца разблокировали..в течении 3 дней после получения постанови разблокируют- наверное да) но ещё несколько месяцев назад они ждали эту постанови исключительно в бумажном виде, от исполнителя. Исполнитель говорит - я три раза отправила, банк говорит - не получали. Пока исполнитель не дал трек номер последнего письма и с этим номером по 30 раз звонить в банк то да- потом в течении 3 дней разблокировали)

Заблокировали они всё что было на карте- и что там было и что поступило, после оплаты ВП карта была в блоке со всеми средствами ещё 1.5 месяца. Звонки на горячую линию, походы в отделение, звонки начальнику отделения вот этот весь комплекс дал результат- через 1.5 месяца разблокировали
Спорити не буду з Вшим досвідом.Можливо багато чого від начальника і працівників відділення залежить,можливо від того як швидко виконавець відправив постанову про завершення ВП і коли вони її отримали.
З осені вони вже приєдналися до автоматичної сис-ми,тому працюють трішки швидше,особливо при блокуванні рахунку.

Заблокировали они всё что было на карте- и что там было и что поступило, после оплаты ВП карта была в блоке со всеми средствами ещё 1.5 месяца. Звонки на горячую линию, походы в отделение, звонки начальнику отделения вот этот весь комплекс дал результат- через 1.5 месяца разблокировали..в течении 3 дней после получения постанови разблокируют- наверное да) но ещё несколько месяцев назад они ждали эту постанови исключительно в бумажном виде, от исполнителя. Исполнитель говорит - я три раза отправила, банк говорит - не получали. Пока исполнитель не дал трек номер последнего письма и с этим номером по 30 раз звонить в банк то да- потом в течении 3 дней разблокировали)
Ой. У мене А Банк таке чудить. Виконавець послав листа ще півтора місяця на стягнення. Дзвоню йому, каже відправив. Звоню в банк, кажуть не отримували. А заблокували весь рахунок. Буду вимагати трек номер теж і може в НБУ писати, чи дзвонити?

Ой. У мене А Банк таке чудить. Виконавець послав листа ще півтора місяця на стягнення. Дзвоню йому, каже відправив. Звоню в банк, кажуть не отримували. А заблокували весь рахунок. Буду вимагати трек номер теж і може в НБУ писати, чи дзвонити?
В моём случае помог трек номер что дал исполнитель, по нему посмотрела что письмо забрали и с этой инфо через 2 рабочих дня пошла в отделение банка, на следующий день сняли блок. А до этого пингпонг 1.5 месяца продолжался- исполнитель- я отправила 3 раза, банк- ничего незнаем, не получали..

В моём случае помог трек номер что дал исполнитель, по нему посмотрела что письмо забрали и с этой инфо через 2 рабочих дня пошла в отделение банка, на следующий день сняли блок. А до этого пингпонг 1.5 месяца продолжался- исполнитель- я отправила 3 раза, банк- ничего незнаем, не получали..
Мені виконавець дав трек номер. З Мукачева до Львова лист іде 10 днів!!!!!!!!!!!!!!!!!!! А має ще дійти до Дніпра. Це просто жахххх!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Укрпошта- це просто треш!!!!

В мене взагалі цікаво.В одного виконавця 2 вп.По двох в один день виніс постанови про зняття арешту.По першій розблокували наступного дня.По другій банк повідомляє,що нема постанови про зняття арешту.

А якщо заблокували карту, то зп прийде на неї? ??і якщо з неї з вираховували 20% то і далі вираховуватимуть чи як? ??

А якщо заблокували карту, то зп прийде на неї? ??і якщо з неї з вираховували 20% то і далі вираховуватимуть чи як? ??
20% вираховує бухгалтерія з Вашої ЗП, на карту приходить сума вже з відрахуванням. І так що місяця, поки Ви це не зупинете забезпеченням позову і оскарженням ВНН. Або не виплатите сумму по виконавчому провадженню.

O_Lesia, нет, если идут отчисления, а сегодня иной исполнитель заблочил счета??че терь буит с зарплатой и отчислениями?
Если ниче не делать??

O_Lesia, нет, если идут отчисления, а сегодня иной исполнитель заблочил счета??че терь буит с зарплатой и отчислениями?
Если ниче не делать??
Так, давайте разбираться. У 1.Вас есть несколько ИНН. Так?
2.По одной из них уже бухгалтерия высчитывает с зарплаты 20%. Так?
3. Теперь по другому ИНН исполнитель заблокировал карты. Так?
4. И Вас интересует, что теперь будет с зарплатой и отчислениями? Так?

Fialka88, с заблокированой картой да? ?спс
O_Lesia, да
Бухгалтерия же 20% отчисляет не с Вашей карты, поэтому блокировка карт на процесс отчислений никак не влияет. Они идальше будут высчитывать 20% с Вашей ЗП. А 80% ЗП перечеслят на Вашу заблокированнаю карту.

Fialka88, ну зп ж капать будет??просто накопится сума а там когда захочу то и разблокирую так??

Fialka88, ну зп ж капать будет??просто накопится сума а там когда захочу то и разблокирую так??
Ну, если у Вас есть альтернативные источники дохода.... Хотя, как по мне, то это сомнительный способ копить деньги - инфляция и всё такое...

Назад
Угорі