Royal M когось кредитували?

• Автор теми Автор теми Одчепіться
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 24
  • Перегляди Перегляди 2K
А ви тут всі прям святі з крильцями зібралися? Так?
Я робила так, як могла і що могла. На той момент вважала, що роблю правильно. Може чоловік мав би якось долучитись до сімейного бюджету, тоді у жінки не виникала б потреба кредити брати?
Німби над головою поправте, потухли, правильні ви мої
Гарно ж вам живеться у вашому світі) Понабирали кредитів на всіх кого можна, а "виновата не я" ну-ну))
Я до речі в попередньому повідомленні нічого в вашу адресу навіть і не сказав)
Живіть як вам хочеться, я взагалі туди не лізу) то ваш свідомий вибір, не ви перша, не ви остання, самі же вибираєте з ким жити

Я робила так, як могла і що могла. На той момент вважала, що роблю правильно. Може чоловік мав би якось долучитись до сімейного бюджету, тоді у жінки не виникала б потреба кредити брати?
фига тебя порвало
только перекладывать ответственность на всех вокруг не надо, ты затащила двух людей в своё болото и теперь про нимбы расказываешь
муж не участвовал в бюджете - так может надо было говорить об этом? Говорила и не менялось - бросать такие отношения, где всё сама?
Нет же, ты выбрала путь вранья и обмана и теперь по твоей милости люди разгребают то, что ты натворила.
Так что не надо тут рассказывать про "нимбы и рога". В первую очередь прими на себя ответственность за свои действия и решай проблему.
Хотя, судя по теме - там не дно, там снизу постучали.

не спорю, что ангелов нет, но мы свои долги на себя повесили, а не в тихую на родственников без их согласия, а ваша ситуация... "ну так даже винни пух не фейлил"

Останнє редагування:
не спорю, что ангелов нет, но мы свои долги на себя повесили, а не в тихую на родственников без их согласия, а ваша ситуация... "ну так даже винни пух не фейлил"
как ты смеешь про Винни такие речи произносить???

Назад
Угорі