Royal M когось кредитували?

• Автор теми Автор теми Одчепіться
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 24
  • Перегляди Перегляди 1K

Одчепіться

Форумчанин
Дописи
15
Реакції
5
Бали
128
Одчепіться не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Наполегливо записують на видачу кредиту. Рекламуються тільки на ОЛХ. Офіс в Кременчуці, реальний, я там була. Перекредитація МФО тільки якщо борг від 400 000. Гроші на бізнес під нотаріальну розписку до півтора мільйона гривень. Кажуть що достатньо надати бізнес-проект і кредит у вас. Це при тому, що кредитор знає, що проект куплений на замовлення. Ну і сам може підробити у виготовленні.
Факт того, що я відмовилася від кредиту просто перед зустріччю, пояснила тим, що я неплатоспроможна. Мені відповіли, опублікують мої дані в інтернеті, як шахрайки. Чат в тг вже видалили.
Цікавить, хто це такі і які підводні камені ховаються за обіцянками великих грошей.

Одчепіться, у вас житло є?

Факт того, що я відмовилася від кредиту просто перед зустріччю, пояснила тим, що я неплатоспроможна. Мені відповіли, опублікують мої дані в інтернеті, як шахрайки. Чат в тг вже видалили.
Цього вам не достатньо??
Цікавить, хто це такі і які підводні камені ховаються за обіцянками великих грошей.
Це шахраї. Ви будете платити гроші ще до отримання "кредиту". То на одне, то на друге, то щомісячний платіж. А до отримання грошей не дійде.

А Ви не розглядали варіант з банкрутством?
У мене головна біда у приватних боргах. На свої мікропозики я забила давно. Майна у мене нема, нема сенсу робити банкрутство. Що теж недешево.
Боргую знайомим по 300 тисяч. Оце халепа

У мене головна біда у приватних боргах. На свої мікропозики я забила давно. Майна у мене нема, нема сенсу робити банкрутство. Що теж недешево.
Боргую знайомим по 300 тисяч. Оце халепа
Так а як вам скільки навидавали без майна? І головне на що ж ви це все витратили?

І як люди давали такі суми знаючи що ви не маєте майна?

:dntknw:

Так а як вам скільки навидавали без майна? І головне на що ж ви це все витратили?

І як люди давали такі суми знаючи що ви не маєте майна?

:dntknw:
Це довга історія, про те, як жити на невелику зп. Кароче, все сама і сама, чоловік не допомагав зовсім, вирішила, що буде правильним взяти кредит на нього. Мала доступ до його телефона і карток, набрала. Потім знайомий за гроші погодився взяти ще кредитів, щоб я погасила ці. Результат: погасила там частково, решта розійшлося на життя, але все було ок, коли раптом мене звільнили. Борг знайомому 350 тисяч, десь така ж сума по чоловікових кредитах. Шлюб цивільний, у нього є майно і вже є судові рішення.

Це довга історія, про те, як жити на невелику зп. Кароче, все сама і сама, чоловік не допомагав зовсім, вирішила, що буде правильним взяти кредит на нього. Мала доступ до його телефона і карток, набрала. Потім знайомий за гроші погодився взяти ще кредитів, щоб я погасила ці. Результат: погасила там частково, решта розійшлося на життя, але все було ок, коли раптом мене звільнили. Борг знайомому 350 тисяч, десь така ж сума по чоловікових кредитах. Шлюб цивільний, у нього є майно і вже є судові рішення.
А Вас знайомий не трясе ще за такий борг? Чи Ви віддаєте потихеньку?

А Вас знайомий не трясе ще за такий борг? Чи Ви віддаєте потихеньку?
Ото власне. Від січня жодної проплати не було. Йому Приват вже ліміт зрізав по картці. Планував машину переоформити на іншу особу, щоб не арештували. А я все ніяк і заробити нормально не можу і вирішити питання взагалі не можу

Ото власне. Від січня жодної проплати не було. Йому Приват вже ліміт зрізав по картці. Планував машину переоформити на іншу особу, щоб не арештували. А я все ніяк і заробити нормально не можу і вирішити питання взагалі не можу
Якась дивна і сумна історія...

Та і сума велика 😟

Якась дивна і сумна історія...
Довго писати, але спробую. З Києва їздила на роботу в сусіднє місто. ЗП 15 000, раз на рік зростала на 5000. Але того було катастрофічно мало. Чоловік повісив на мене абсолютно всі витрати і сам працювати категорично відмовлявся (він пенсіонер). Але мав "гробові", кілька тисяч валюти. І що? Правильно, за чотири роки я по-тихому, потрохи витягнула все. Повернути назад - давай кредити брати. А щоденні витрати нікуди не зникли. Щось повертала, потім знову забирала. Потім вже треба повертати і кредити, і валюту, попросила знайомого, поїхали до кредитного брокера. Їм нормально заплатили, йому теж солідно заплатила і туди-сюди знову нічого не перекрила та ще й з роботи звільнили. Приїхали. Для чоловіка я тепер шахрайка, вдома обстановка ще та. Знайомий панікує бо у нього майна дофіга, а я просто в ах... Куди бігти й що робити

Охренеть, честно говоря. Ни поговорить - всё сама себе на уме...
Взять кредит на знакомого - это прям топ.
Только вот Вам уже врядли кто то даст кредит где либо.
Так что я даже хз что посоветовать

Охренеть, честно говоря. Ни поговорить - всё сама себе на уме...
Взять кредит на знакомого - это прям топ.
Только вот Вам уже врядли кто то даст кредит где либо.
Так что я даже хз что посоветовать
а знакомый чем думал интересно

Мати доступ до телефону і карток чоловіка і набрати на нього кредитів - це теж топ.
Тут на форумі історій почитаєш, прям як антиреклама стосункам, стільки всіляких історій, та й думаєш треба воно тобі те все))

Тут на форумі історій почитаєш, прям як антиреклама стосункам, стільки всіляких історій, та й думаєш треба воно тобі те все))
А ви тут всі прям святі з крильцями зібралися? Так?
Я робила так, як могла і що могла. На той момент вважала, що роблю правильно. Може чоловік мав би якось долучитись до сімейного бюджету, тоді у жінки не виникала б потреба кредити брати?
Німби над головою поправте, потухли, правильні ви мої

Назад
Угорі