Росвен Інвест Україна хто з ними мав справу??

• Автор теми Автор теми romashka_2505
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 57
  • Перегляди Перегляди 5K
Замітила цікаву штуку , пишу на пошту Росвен , а відповідає кредит експрес, більше всього це одна і таж шарага.
Вони реально нездорові, з 15000 хочуть 44000, але можуть списати до 35000 одним платежем, я в шоці(

Вони Вам самі написали про «знижку»)), чи Ви їм писали періодично?

Я кредит експресу ( бо від Росвен зі мною спілкувались ) на пошту і в чат на сайті кожну годину писала , і на пошту росвену теж, напевно з днів 5 може більше,сама ,коли з мене вимагали суму , я вимагала договір переуступлення, і гарантійний лист , вони мене часто ігнорили , стояла на своєму , або так плачу , або ніяк , і спочатку надали мені гарантійний лист ( з пошти кредит експрес, але емблема на листі була від Росвен) а потім відсканований договір прислали з якоїсь іншої пошти , ну а потім ще через 4-5 днів довідку про закриття ( теж писала їм сама всі ці дні , на день разів по 10)

Вечір добрий всім
Дужееее дивна і не адекватна шарага

Мав кредит в клік кредіт тіло 8к
Рік боргуаав
Продали цим неадекватам
Хочуть 32к
Подали до суду
Є якийсь один паршивий номер
Домовитись не можливо
Падають на мороз і переадресовують на якийсь перший банк

1 банк необхидних кредитів - это майкредит или кликкредит.
Подали в суд - выбирайте адвоката
Я не хочу тратитись на адвокатів ще ті шахраї
Хочу домовитись до суду
Позови від них пусті. Нічого немає. Воюємо)
З ними можна якось домовитись?

Я не хочу тратитись на адвокатів ще ті шахраї
Да?)
не хочу тратитись на адвокатів
З ними можна якось домовитись?
В случае, когда подали в суд? Договориться? Вы серьезно?)
Ну, таким, впрочем, занимается АО Захист и ТД. Но рекомендую перед тем, как с ними связаться, прочитать об опыте людей, которые связались с ними. Очень полезно

Закрити то питання і забути про них
Да?)

В случае, когда подали в суд? Договориться? Вы серьезно?)
Ну, таким, впрочем, занимается АО Захист и ТД. Но рекомендую перед тем, как с ними связаться, прочитать об опыте людей, которые связались с ними. Очень полезно
Дякую

ДА!

1708547900304.webp

Я думаю якщо домовитись вони заберуть позов і все
Так ж можливо
1% вероятности.
У нас обычно адвокаты вырывают очко у соперника. Поэтому не вижу проблемы попробовать отбиться. Ну, то такое. Дело Ваше.
Я два года тягался с одной очень настырной шарагой. И в итоге - решение суда в мою пользу

Назад
Угорі