Родители хуже коллекторов.

• Автор теми Автор теми Alena
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 57
  • Перегляди Перегляди 4K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Ребята давайте рассуждать логически. Наши родители выросли совершенно в другое время и совершенно с другими правила и устоями. Все родители будут так реагировать, если платить не хотите отведите их самому дешевому юристу , а если хотят помочь-пусть помогают. Это их право, как родителей! У меня лично, один кредит закрыла бабушка, ей так было спокойней. А мне их нервы важны))
Post automatically merged:
Неправда. Я мама. Росла совершенно в другое время с другими правилами и устоями. В жизни не брала кредитов, займов. Сын взял в МФО. Даже не знаю в скольких плюс ко всему этому у него ещё и телефон украли и ещё на него набрали. Я буду защищать своего сына. Мне глубоко наплевать, что скажут родственники, соседи и другие. Всем нам звонят. Всем родным и знакомым объявила, что это мошенники распространяют гадости и ужасные фото. Позвонили сегодня какие-то уpoды и начали орать что он у них украл деньги. Вот сижу и думаю: Почему украл. Они же сами ему дали.

В
Неправда. Я мама. Росла совершенно в другое время с другими правилами и устоями. В жизни не брала кредитов, займов. Сын взял в МФО. Даже не знаю в скольких плюс ко всему этому у него ещё и телефон украли и ещё на него набрали. Я буду защищать своего сына. Мне глубоко наплевать, что скажут родственники, соседи и другие. Всем нам звонят. Всем родным и знакомым объявила, что это мошенники распространяют гадости и ужасные фото. Позвонили сегодня какие-то уpoды и начали орать что он у них украл деньги. Вот сижу и думаю: Почему украл. Они же сами ему дали.
Ви молодчинка!!!

Сьогодні на маму вийшли 4 МФО...Вона в шоці...Я їй кажу, щоб не зверталася увагу, не брала трубку....Але, в її очах я впала...

Лично знаю людей, которые должны миллионы гривен. Никто вообще не заморачивается. Бизнес на жене, а один из этих людей у которого бизнес на жене чувствует себя. Ездит на "мерседесах".
Родителей к самому недорогому адвокату отвести надо. Конечно, если на ребенке-должнике куча имущества родителей, то надо быстро и активно принимать меры по выводу имущества. Но если ребенок гол как сокол (а масса детей участвовали в приватизациях квартир до 1998-99 годов), затем приватизировать было нечего. то должникам с квартирами уже должно быть от 20-22 лет как минимум

Как мне ето все знакомо, мама арет, папа убидь хочет. Сказали что дочки больше у них нет, я для них умерла. Не давали слово мне сказать, пока не пришло письмо, сегодня мама хотела оплатить 4000 тис грн, я её еле уговорила пойти к адвокату, он посмеялся с етого письма, сказал не думайте ничего платить, так как они и дальше будут писать, что я им должна, наконец то успокоилась.
Как мне знакомо!!! Моей матушке когда первый раз позвонил , так она как с цепи сорвалась! И застрелить меня кричала хочет и на органы и тд!!! Уши в трубочку сворачивались ! Я ей говорила не лезь и все разгребается, так она начала деньги вносить в просрочки , а эти дебилоиды и рады стараться доили как могли! Мать и детей мне не давала и с мужем задница полная! Сейчас чуть проще общение с ней, вернее его просто нет послали друг друга.... надеюсь со временем уляжется все. Жаль времени потраченного не вернёшь

Считайте, что вы ходите к юристу (на форум) каждый день!!! Родителям скажите, что зарегистрировались на специализированном юридическом форуме "Антиколлектор"... Этого должно хватить!)
форум реально отличный. Многие отметили: если б знали раньше, все тут прочитали, то вообще с меньшими в разы потерями все обошлось. И сколько нервов бы сохранили.

Я поки наче переконала маму, що то шахраї. Відчим наче теж оборону не здає (хоча і не впевнина). Бабусі сказала не відповідати. Тільки дядя почав виясняти в них скільки я брала, яка їхня юридична адресса, виписки просив в них, що вони дійсно мені кидали гроші, мене просив якось доказати,що я нічого не брала... кажу ти в них проси договір з моїм підписом... Це тяжко,але це потрібно пережити!!!Я дякую своєму чоловіку за підтримку !!! І форум дуже виручає!!!

мені сьогодні взагалі одна продавчиння з інстаграму ,якій подзвонили з фінфорсу, почала писати,що вона піде давати проти мене покази,і взагалі напише пост і прославить мене в соц.мережі:( тут і мфо вистачає з батьками, тут ще добавляються інші з якими не підтримую спілкування взагалі!! Оце дивлюсь на все це і розумію,що вони всі не там працюють!Їм би в СБУ йти,чи кіберполіцію!!! Ще можна в "Жди меня"! такі таланти пропадають(((

Повністю вас підтримую! Аналогічна ситуація, теж мама боржника! Захищаю і буду захищати! Хіба можна терпіти, що творять мфо тобі, твоїй дитині, як псують життя, нерви, репутацію на роботі!!! Тільки триматися разом!!!! А хто за них заступиться, якщо не ми? Це ж наші діти!

Вы лучшая мама своего сына!:good:

Я поки наче переконала маму, що то шахраї. Відчим наче теж оборону не здає (хоча і не впевнина). Бабусі сказала не відповідати. Тільки дядя почав виясняти в них скільки я брала, яка їхня юридична адресса, виписки просив в них, що вони дійсно мені кидали гроші, мене просив якось доказати,що я нічого не брала... кажу ти в них проси договір з моїм підписом... Це тяжко,але це потрібно пережити!!!Я дякую своєму чоловіку за підтримку !!! І форум дуже виручає!!!

мені сьогодні взагалі одна продавчиння з інстаграму ,якій подзвонили з фінфорсу, почала писати,що вона піде давати проти мене покази,і взагалі напише пост і прославить мене в соц.мережі:( тут і мфо вистачає з батьками, тут ще добавляються інші з якими не підтримую спілкування взагалі!! Оце дивлюсь на все це і розумію,що вони всі не там працюють!Їм би в СБУ йти,чи кіберполіцію!!! Ще можна в "Жди меня"! такі таланти пропадають(((
Дядя i продавчиня з iнстаграму?...Дивуюсь з таких людей...Невже в iхньому життi так все гладко та рiвно???Не повiрю..В кожного е свiй скелет в шафi,але нi,потрiбно лiзти в чуже життя,чужi проблеми...Мене дана ситуацiя навчила не сприймати таки людей..Ранiше теж переймалась що скажуть,що подумають,як подивляться.А зараз так байдуже,що аж не зручно))))

Останнє редагування:
Теща с гареча оплатиле 10 МФО жены. Теперь пашем с женой чтоб отдать должок сестре 2500$ вопрос нахрена?
Так они дзвонили угрожали.
Переплати по 300% пз..ц просто

Моей родне звонили с Гроши Всим,потом полетел [censure]-коллаж. На этом пока все. Мои родные настаивают на том,что надо идти в суд. Дали мне ссылку головко и говорят :"Давай иди". О том что консультация стоит только 700 никого не волнует. И если ты не пойдёшь,то ты безответственная и т.д. Звонят родные чаще чем теже коллектора. В итоге, давление оказывают гораздо больше,чем чем мфо. И как тут быть? Каждый день долбежка, ну что там,ну как там и т.д. Устала очень. Нервы мотает по хлеще,чем кто-либо.
у ГОЛОВКО И КО консультация 500 грн по телефону все консультируют, и говорят как себя весть все!

2 месяца просрочки сегодне уже позвонили из 4 мфо а у меня их 22 и говорят давайте договариваться )))

у ГОЛОВКО И КО консультация 500 грн по телефону все консультируют, и говорят как себя весть все!

2 месяца просрочки сегодне уже позвонили из 4 мфо а у меня их 22 и говорят давайте договариваться )))
Тут безкоштовно навчать або і самі поговорять

А

Буває ж навпаки! Мама - я! Син вляпався в 20 мфо! І я його витягувала із психологічного пресингу! Я відмовила від кредиту в банку, щоб робити пролонгації! Це по мені каток їздив на роботі, аж до вищого керіаництва! Це мені колажі ганебні розіслали, це мені попортили ділову репутацію, це мене чмерили дзвінками безперервно 2 місяці, в надіі, що я буду заливатися корвалолом! Але, фігу! В них нічого не вийшло зі мною! Жива! Тому, що я завжди шукаю інфу, щоб я знала з чим маю справу!!!!! Я не з тих, що соплі під носом бантиком зав'язую, а шукаю завжди вихід!!!!! Я витягла чоловіка і сина з депресії!!! Але одне сину наказала: після таких каруселів від мфо - ніяких виплат, ані копійки! Чекаємо тільки якщо хтось подасть до суду. Нехай суд вирішує. Краще по 20% із зарплати, чим їх ротяка ненаситна! Доречі, ще ні копійки нікому. Кажу всім, якщо не маєте грошей - не платіть нічого, не влазьте в пролонгації! Це шлях в нікуди. Сталося те що сталося. Не падати духом, нікому! Забороняю!!!!!!! І дякую форуму за підтримку!
Оце молодець!!!!!! Справжній боєць!!!!

Вы лучшая мама своего сына!:good:

Дядя i продавчиня з iнстаграму?...Дивуюсь з таких людей...Невже в iхньому життi так все гладко та рiвно???Не повiрю..В кожного е свiй скелет в шафi,але нi,потрiбно лiзти в чуже життя,чужi проблеми...Мене дана ситуацiя навчила не сприймати таки людей..Ранiше теж переймалась що скажуть,що подумають,як подивляться.А зараз так байдуже,що аж не зручно))))
100%. Забив х....й з березня,7чмошок з порядними сумами. Перед просрочками знайшов цей форум,до тогоплатив,пролонговував. В дружини теж 8 шарашок. Потім відповідь на дзвінки тільки одна-йдіть на.....й. І все!!! Тепер ніхто не звонить,деколи смс,просять тіло повернути)))) Вийшли на директорку жінки,та ше та тьотка,нах коротко я понятно. А коли в неї хреновий настрій то сама дзвонить до них і робить розгони,так знімає стрес?

Останнє редагування:
И что она им ответила?или игнорила?
Спочатку брала трубку. Записувала скільки я маю віддати і приносила мені на листочку.
Потім перейшла на стадію хаміння ... "Я в Вас кредит не брала, чого ви мені дзвоните" або "Ще раз до мене подзвоните, я на вас в суд подам"))))
Тепер пішла стадія морозу)))
Трубку від невідомих не піднімає.
Я їй Truecaller на телефон встановила)
Тепер всією сім'єю морозимся)))

Спочатку брала трубку. Записувала скільки я маю віддати і приносила мені на листочку.
Потім перейшла на стадію хаміння ... "Я в Вас кредит не брала, чого ви мені дзвоните" або "Ще раз до мене подзвоните, я на вас в суд подам"))))
Тепер пішла стадія морозу)))
Трубку від невідомих не піднімає.
Я їй Truecaller на телефон встановила)
Тепер всією сім'єю морозимся)))
давно треба було. І не розмовляти по телефону в загалі. Все письмово. Нехай розкажуть у письмовій формі, хто вони такі, на якій підставі вимагають в вас гроші, чому займаються хуліганством, коли це зеборонено. Напишіть, що приймаєте все тільки у письмовій формі. Заведіть а/с на пошті, це копійки. Нехай туди шлють. Ще той цирк побачите)))) Але вони якщо не дурні й бояться перевірок-суду, то будуть тихо сидіти. В МФО немає юридичного відділу - ви повінні це памйятати. Якщо вони бачать, що людина перед ними не дурна, вони починають себе інакше поводити. Бо їм дорожче все це й боком вийде.

НЕ все читают внимательно.

Моя мама, на жаль , мене не зрозуміла. Прийшов лист, вроді від Довіра і гарантія. Подзвонила, нашуміла. Дзвоню їй, не бере трубку. Ну тепер ці у&бки тільки через суд може щось дістануть. Ні договору, ніяких документів. Ну нічого, Бог все бачить. Козли вонючі.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі