Родичі погрожують подати на мене до суд

Дописи
38
Реакції
47
Бали
158
Виктория Сергеевна не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
У вас були випадки, коли знайомі чи родичі дійсно подавали на вас до суду, бо ви зробили їх "поручителем"?

Як діяти в цій ситуації, якщо дійсно буде позов?

То про що розмова? Нема підстави нема заяви... Все інше дурня просто...
Та я це розумію. Але цікаво, якщо гіпотетично вони вирішать це зробити, вони мають піти до адвоката. Що адвокат їм скаже, що буде.далі...

Без их согласия и присутствия? Каак???
Наводю автора на роздуми
Та я це розумію. Але цікаво, якщо гіпотетично вони вирішать це зробити, вони мають піти до адвоката. Що адвокат їм скаже, що буде.далі...
Нічого

У вас були випадки, коли знайомі чи родичі дійсно подавали на вас до суду, бо ви зробили їх "поручителем"?

Ваші родичі будуть "першими"з таким позовом.?Нехай по веселять людей.

Поржете с судьей ?
Не будет этим никто заниматся,не парьтесь)))

А навіщо їм пояснювати щось, нехай подають. Позов не приймуть, вам нічого не буле. А вони хай морочать ся

Нічого не буде, взагалі. Забудьте за це просто і все. Неможливо без особистої присутності стати поручителем, так і неможливо на вас подати до суду за те що шахраї їм говорять що вони ваші пор учителі.

Нічого не буде, взагалі. Забудьте за це просто і все. Неможливо без особистої присутності стати поручителем, так і неможливо на вас подати до суду за те що шахраї їм говорять що вони ваші пор учителі.
Дякую за підтримку!:)
Я це все наче розумом розумію, але.так обідно. Дядько й тітка, ще й хрещені. Відразу розум затьмарюється )

А ви можете на них подати що вони
Некро-зоо-педо-орнито-таксидермиси..
Збоченці,одним словом

Назад
Угорі