Робота в інтернете

• Автор теми Автор теми Oksa1990
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 37
  • Перегляди Перегляди 2K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Oksa1990, Шановна, якщо ваша фірма щось робить з реестром майна, а на це має повноваження читайте вище хто, то ці дії можуть бути противоправні.
До того ж ви невірну надаєте інформацію одразу про цей реестр, формування и внесення до нього почалося не з мая цього року, а діє вже давно.

От я Вам тут взяла і все розповіла для того щоб знати все потрібно пройти ідентифікацію у менеджера...
Чекайте ви пропонуєте роботу. Що за робота розказати не хочете. Робите якусь базу. Цю базу по праву мають робити люди які мають доступ до цієї бази.

Люди якщо Вам не потрібна робота не забивайте мені баки і не коментуйте дану тему. Я запропонувала роботу бо знаю як це "кльово" сидіть без грошей і без роботи а Ви починаєте свої допити наче в слідчого і наче я це роблю це за якусь винагороду.

Oksa1990, Шановна, якщо ваша фірма щось робить з реестром майна, а на це має повноваження читайте вище хто, то ці дії можуть бути противоправні.
До того ж ви невірну надаєте інформацію одразу про цей реестр, формування и внесення до нього почалося не з мая цього року, а діє вже давно.
Моя фірма це робе на умовах виграного тендеру це по перше а стосовно формування реєстру то саме з травня почали роботу в напрямку виграного тендеру. Більше нічого не буду відповідати. Допобачення.
Post automatically merged:

идендификация каким образом может проходить? только по личным данным, не иначе
зрозуміло що не з потолка.

Oksa1990, привет мене интересно.

Люди якщо Вам не потрібна робота не забивайте мені баки і не коментуйте дану тему. Я запропонувала роботу бо знаю як це "кльово" сидіть без грошей і без роботи а Ви починаєте свої допити наче в слідчого і наче я це роблю це за якусь винагороду.
как это не комментировать?
пусть наивные форумчане еще во что-то встрянут , мало опы с мфо

как это не комментировать?
пусть наивные форумчане еще во что-то встрянут , мало опы с мфо
Я маю такіж проблеми з МФО як і всі тут. Якщо людині потрібні гроші і робота то вона буде робить, а якщо ні то тільки коментувать. Допобачення.

А
А можнл посмотреть что за тендер. Если выграли значит на сайте Прозоро должен быть. Что за организация выграла??
я не буду на форумі залишати інформацію щоб не мусолити очі людям.

А
А можнл посмотреть что за тендер. Если выграли значит на сайте Прозоро должен быть. Что за организация выграла??
Вы бы и сами посмотрели. Если проходит тендер ро людей с улицы для формирования баз не берут. А я насколько припоминаю вы без работы были. То есть вы работаете за вознагрождения!!! Ну не бесплатно же вы что-то там забиваете. И если эта работа связана с персональными данными то это есть противозаконно.

Вопрос не в том оставлять информацию или нет. Вопрос в том что почему мои данные должен условно скажем должен видеть человек который не имеет к этому никого отношения

Вы бы и сами посмотрели. Если проходит тендер ро людей с улицы для формирования баз не берут. А я насколько припоминаю вы без работы были. То есть вы работаете за вознагрождения!!! Ну не бесплатно же вы что-то там забиваете. И если эта работа связана с персональными данными то это есть противозаконно.
Я працюю в офісі у них неофіційно. те що мені потрібно я подивилась і без ваших підсказок. за те що я заповнюю карти маю гроші а також маю гроші за скан документів бо жити за щось потрібно, ще якісь питання є???? дістали. персональних даних там не має.

Oksa1990,
Моя фірма це робе на умовах виграного тендеру це по перше а стосовно формування реєстру то саме з травня почали роботу в напрямку виграного тендеру.
Электронный госреестр имущества один на всю страну, никогда никаких тендеров для его формирования никто на него не разыгрывал , это или вас неправильно информировали или вы что-то сами неправильно поняли.
Что ваша фирма выиграла и какой реестр с мая формирует и какие карточки с данными собирает , странно выглядит.
Тут уже была когда-то тема про сайт где, грубо говоря, за 500 грн свои данные продавали

Что значит немусолити очі человек должен знать какую работу предлагаете. Я вас пропросила скинуть название организации которая выграла тендер я и сама могу посмотреть что это за работа

А вы чомусь починаєте нервувати???

Oksa1990,

Электронный госреестр имущества один на всю страну, никогда никаких тендеров для его формирования никто на него не разыгрывал , это или вас неправильно информировали или вы что-то сами неправильно поняли.
Что ваша фирма выиграла и какой реестр с мая формирует и какие карточки с данными собирает , странно выглядит.
Тут уже была когда-то тема про сайт где, грубо говоря, за 500 грн свои данные продавали
Все люди якім було цікаво отримали інформацію і звяжуться з менеджером. На всі інші питання відповідати не збираюсь всі так добре все знають що аж далі немає куди.

Я працюю в офісі у них неофіційно. те що мені потрібно я подивилась і без ваших підсказок. за те що я заповнюю карти маю гроші а також маю гроші за скан документів бо жити за щось потрібно, ще якісь питання є???? дістали. персональних даних там не має.
А какую тогда информацію вносите?

Что значит немусолити очі человек должен знать какую работу предлагаете. Я вас пропросила скинуть название организации которая выграла тендер я и сама могу посмотреть что это за работа

А вы чомусь починаєте нервувати???
я інформацію надаю тільки людям які пишуть в лічку. а розводить базар непотрібно

Адмін закрий тему....

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі