Робота МФО у свята

• Автор теми Автор теми horizon
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 11
  • Перегляди Перегляди 302

horizon

Перевірений
Дописи
120
Реакції
50
Бали
68
horizon не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Хто підкаже як працюють МФО у вас світ , я говорю про прострочки , маю більше 20 протермінування , думаю чи дадуть спокою хоть на день)))

А скільки акцій , пропозицій що аж жаль що в мене грошей нема)

Хто підкаже як працюють МФО у вас світ , я говорю про прострочки , маю більше 20 протермінування , думаю чи дадуть спокою хоть на день)))

Поміняйте номер телефона, і буде вам спокій))

Не дадуть, в мене сьогодні 50+ дзвінків, хоча до цього було 2-5 на день, декілька разів на тиждень. Якісь бідолаги хочуть на мівіну заробити😂😂😂

Не дадуть, в мене сьогодні 50+ дзвінків, хоча до цього було 2-5 на день, декілька разів на тиждень. Якісь бідолаги хочуть на мівіну заробити😂😂😂
Переживают, что и следующий год будут безуспешно ждать оплаты))

не, у них последний день чтобы с вас деньги выбить и премию получить к закрытию года. Я своим звонилкам так и сказала, обломитесь, денег не будет

у меня они еще новые номера киевстара купили, развлекаются как могут

Назад
Угорі