Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Хто підкаже як працюють МФО у вас світ , я говорю про прострочки , маю більше 20 протермінування , думаю чи дадуть спокою хоть на день)))
Какая?У Висоцького.В.С. на цю тему є дуже гарна пісня.....
Не дадуть, в мене сьогодні 50+ дзвінків, хоча до цього було 2-5 на день, декілька разів на тиждень. Якісь бідолаги хочуть на мівіну заробитиХто підкаже як працюють МФО у вас світ , я говорю про прострочки , маю більше 20 протермінування , думаю чи дадуть спокою хоть на день)))
Переживают, что и следующий год будут безуспешно ждать оплаты))Не дадуть, в мене сьогодні 50+ дзвінків, хоча до цього було 2-5 на день, декілька разів на тиждень. Якісь бідолаги хочуть на мівіну заробити![]()
замість премії отримають защеканськогоНе дадуть, в мене сьогодні 50+ дзвінків, хоча до цього було 2-5 на день, декілька разів на тиждень. Якісь бідолаги хочуть на мівіну заробити![]()
не, у них последний день чтобы с вас деньги выбить и премию получить к закрытию года. Я своим звонилкам так и сказала, обломитесь, денег не будетХто підкаже як працюють МФО у вас світ , я говорю про прострочки , маю більше 20 протермінування , думаю чи дадуть спокою хоть на день)))
у меня они еще новые номера киевстара купили, развлекаются как могутНе дадуть, в мене сьогодні 50+ дзвінків, хоча до цього було 2-5 на день, декілька разів на тиждень. Якісь бідолаги хочуть на мівіну заробити![]()