Робота для людей,які дійсно знають англійську мову.

• Автор теми Автор теми ПЕПА 🇺🇦
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 23
  • Перегляди Перегляди 1K
Шукають вам учнів,ви самі вибираєте зручний для вас час.Вам підготовлюють програму уроку,по якій ви займаєтесь.
Ну не знаю...Як на мене,знайти учнів зовсім не проблема....Для людини,яка дійсно знає англійську,це мізерні гроші.Звісно,для кожного своє.

Ну не знаю...Як на мене,знайти учнів зовсім не проблема....Для людини,яка дійсно знає англійську,це мізерні гроші.Звісно,для кожного своє.
Ну для всіх по різному.Як для підробітку,то і не погано.А якщо за основну,то звичайно нема на що дивитись.

Не згідна з вами.Таи не все так просто.Ви проходите тести,потім ви здаєте экзамен.Я ж написала,що робота дійсно для тих хто знає і розуміє що це.І на форумі є багато освітян.
Это проверка уровня знаний. Все ок, проверить не сложно.
А преподавательские навыки..., методика..., и многое другое, чего я, например, даже не знаю...
У учителей, по моему, есть даже какие-то категории... Вряд ли они присваиваются за уровень знаний...
Подработка отличная! Я просто обратил внимание на уровень и качество знаний, которые получит ребенок от таких курсов.
Пробачте,шо саме роблять?Я зараз беру за годину 10 євро ) Моя донька ,студентка 3 курсу,120 грн.
За 10 евро в час, я отличный преподаватель по ангийскому, китайскому, арабскому, ядерной физике, химии...
аааа, гори оно огнем... астрономии, кораблестроению "в том числе космическому", кулинарии, архитектуре, хирургии, музыке, балету... и всему тому, за что готовы платить 10 евро в час ;)

Останнє редагування:
Назад
Угорі