Рішення ВС від 07.01.2026 щодо належного майбутнього права вимоги. справа № 727/2790/25

• Автор теми Автор теми Lawyer99
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 86
  • Перегляди Перегляди 2K

Вкладення

• Screenshot_20260603-202145.webp
    Screenshot_20260603-202145.webp
    81.1 Кб · Перегляди: 10
  • Screenshot_20260603-202137.webp
    Screenshot_20260603-202137.webp
    93.9 Кб · Перегляди: 8
  • Screenshot_20260603-202121.webp
    Screenshot_20260603-202121.webp
    89.2 Кб · Перегляди: 9
В мене так щвидкогроші підписували договір, за довідкою з реюстру юр. осіб надали що керівник юр особа, а договір підписував фіг зна хто, написав що не надали доказів повноважень цій особі підписувати договори від імені директора. Зараз в апеляції
На моїй практиці жодного разу суди не взяли такі доводи до уваги. Нажаль.

Наверное заносят кому нужно. Ибо как обьяснить этот парадокс, на лицо подделка документов, как это можно не брать во внимание

Щодо акту прийому передачі реєсту боржників. В мене підписано Міщенко і Поляков. Ші каже що обоє ейси
Онлайн фінанс Тимошенко
Нужно у себя посмотреть на всякий случай следующую цепь

Наверное заносят кому нужно. Ибо как обьяснить этот парадокс, на лицо подделка документов, как это можно не брать во внимание
Помнится, как у меня был суд с одной вшивой конторкой. С 9к насчитали 150к. Судья "изучил" материалы дела, пролистнув с первого по последний лист, создав неплохой поток ветра, и выдал "позов ТОВ задовільнити повністю".
Я уху ел? Не то слово! Две порции.

Помнится, как у меня был суд с одной вшивой конторкой. С 9к насчитали 150к. Судья "изучил" материалы дела, пролистнув с первого по последний лист, создав неплохой поток ветра, и выдал "позов ТОВ задовільнити повністю".
Я уху ел? Не то слово! Две порции.
А как у вас закончилась эта история? Выплачивали?

А как у вас закончилась эта история? Выплачивали?
Нет, конечно)
Спасибо Yuristo2020! Боролись в апелляции больше года. Наверное, года два. И апелляция назначила что-то в районе 14-15к оплатить. И те мне должны были вернуть 3к и что-то там еще.

В мене в першій інстанції суд по поводу цього зїхав, що я типу не подав позов про недійсність правочину та не заявляв у поліцію на шахрайські дії) А так ,я і не розраховую, чисто подав, щоб глянути, що там буде в апеляції. Частково задовільнили в першій інстанції, сума не велика, дак подав на апеляцію, чисто з цікавості, що ті видадуть) я відкрив цк 92ст каже, що юр особа делегує свої повноваження відповідно до установчих документів, а установчі документи це статут товариства в якому повинно міститись делегування повноважень, а саме підписувати договори, чи надати довіреність такій людині, або наказ, цих документів позивач не надав. Ну а там зрозуміло, що суди в нас тільки бачать, якщо кошти були зараховані, то все, значить винен)

Останнє редагування:
Назад
Угорі