Рік позаду -----Рік попереду!!)))

• Автор теми Автор теми ПАННОЧКА
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 52
  • Перегляди Перегляди 3K
1542959497_1.jpg

Ось і промайнув Рік!!!!
З ,,Просто я'' стала ПАННОЧКА.
РІК, який змінив не тільки нік ,а все життя.
З переляканої,заплаканної, нервової ,,істоти'',я перетворилася на спокійнішу,впевнену Людину...
Рік перелому,Рік віри,Рік змін.
Багато що вже з голови вивітрилося, забулося. Навіть мозок не хоче повертати мене в минуле...
Шлях був важким. Та саме тут я ,вдень -вдень, прожила цей Рік.Зустріла НАДЗВИЧАЙНИХ ЛЮДЕЙ,яким ВДЯЧНА за теперішнє життя.

Особлива ВДЯЧНІСТЬ АДМІНУ!!!!
Ви ----Рятівник ,Ви ----Ной .... А форум ---Ковчег!!!!
Дякую Всім,хто прожив зі мною 365 днів)))терпів,витирав сльози,веселив....
Обнімаю Вас Всіх))):luboff::luboff::luboff::luboff::luboff::luboff::luboff::luboff:

Ваша ПАННОЧКА!!!)))))) ♥ ♥ ♥ ♥♥♥♥♥♥♥♥
Мої вітання! Нехай віра в себе ніколи не зникає!

Сьогодні рівно 2роки як я на форумі))))
Всім дякую хто був і досі зі мною)))))
Ви всі найкращі)))

ПАННОЧКА, как быстро летит время...
Поздравляю!

ПАННОЧКА вітаю з річницею))) :luboff:
Дякую Вам за підтримку та гарні поради! Ви приклад не лише для початківців)) ???
Нехай в житті все складається лише найкращим чином і всі невзгоди обходять стороною)

1542959497_1.webp

Ось і промайнув Рік!!!!
З ,,Просто я'' стала ПАННОЧКА.
РІК, який змінив не тільки нік ,а все життя.
З переляканої,заплаканної, нервової ,,істоти'',я перетворилася на спокійнішу,впевнену Людину...
Рік перелому,Рік віри,Рік змін.
Багато що вже з голови вивітрилося, забулося. Навіть мозок не хоче повертати мене в минуле...
Шлях був важким. Та саме тут я ,вдень -вдень, прожила цей Рік.Зустріла НАДЗВИЧАЙНИХ ЛЮДЕЙ,яким ВДЯЧНА за теперішнє життя.

Особлива ВДЯЧНІСТЬ АДМІНУ!!!!
Ви ----Рятівник ,Ви ----Ной .... А форум ---Ковчег!!!!
Дякую Всім,хто прожив зі мною 365 днів)))терпів,витирав сльози,веселив....
Обнімаю Вас Всіх))):luboff::luboff::luboff::luboff::luboff::luboff::luboff::luboff:

Ваша ПАННОЧКА!!!)))))) ♥ ♥ ♥ ♥♥♥♥♥♥♥♥
Поздравляю Вас и себя тоже!!! В понедельник тоже год как на форуме оказывается!!! Время летит !!! Спасибо вам за позитив и полезные советы!!! Админу низкий поклон за форум!!!! Даже не знаю, чтоб со мной было,если б не поддержка форумчан,и много полезной и доходчивой информации!!!!

Поздравляю ? ????????! Когда я зарегилась просто заходила иногда почитать , а сейчас затянуло по несколько раз в день захожу , читаю , что нового ! Форум отличный для поддержания своих нервов ! Когда нибудь и я бужу праздновать свой первый год.
Доброго всем дня!!! Я тоже каждый день на форуме. И просыпаюсь с ним, и засыпаю. Уже рефлекс выработался. Без форума не могу....)))

Сьогодні рівно 2роки як я на форумі))))
Обернись! Наздоганяю
Всім дякую хто був і досі зі мною)))))
Дякую не булькає :mosking:
Ви всі найкращі)))
Ну так ... аферисти форева і always together ;)

Назад
Угорі