Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Вітаю з річницею!!!! Пархайте із своїм ? і більше ніяких коконів. Так сподобався Ваш задум аж самій захотілося крил. Удачі Вам!!!Ну що, шановні пані і панове, а також і вурдалаки, які безбожно помаскувались тут під позичальників!
Ось і збігає перша річниця мого союзу з Антиколектор.
Рік без абонплат - це найкраща безстрокова суперакція, в якій мені доводилось брати участь)
Рік я живу вільно!
До цього я йшла довго (треба було якось швидше роздуплятись, але на все свій час)
Щоб досягти стадії метелика, довелось прожити ще стадію гусіні і личинки в коконі))))
1. Гусінь?
Це я прийшла сюда, прочитала теми, здивувалась, що є люди такі ж як я, але вони не паряться стосовно пролонгацій і не закривають МФО. Тут я подумала, що так я робити не буду, в буду закривати всі МФО на вигідних для себе умовах (а за спиною у мене було стільки переплат, що можна було купити 1-кімнатну квартиру).
2. Кокон
Через тижня два читання форума прийшло прозріння!
Я вирішила 'забити' і 'морозитись'. Ну це, типу, як в грі говориш "я в доміку" і ніхто тебе не чіпає))))). Дієво!
Тут я була як личинка в коконі.
3. Метелик?
Сьогодні йду робити тату метелика.
Всьо!))))
П.с. смайлика метелика не знайшла, тому поставила єдинорога.
как ты мог обо мне так подумать.?..Это ты сейчас прохожим меня назвала??

Вітаю!!!Я,через два місяці ,теж піду робити тату:,Не боржник,,Ну що, шановні пані і панове, а також і вурдалаки, які безбожно помаскувались тут під позичальників!
Ось і збігає перша річниця мого союзу з Антиколектор.
Рік без абонплат - це найкраща безстрокова суперакція, в якій мені доводилось брати участь)
Рік я живу вільно!
До цього я йшла довго (треба було якось швидше роздуплятись, але на все свій час)
Щоб досягти стадії метелика, довелось прожити ще стадію гусіні і личинки в коконі))))
1. Гусінь?
Це я прийшла сюда, прочитала теми, здивувалась, що є люди такі ж як я, але вони не паряться стосовно пролонгацій і не закривають МФО. Тут я подумала, що так я робити не буду, в буду закривати всі МФО на вигідних для себе умовах (а за спиною у мене було стільки переплат, що можна було купити 1-кімнатну квартиру).
2. Кокон
Через тижня два читання форума прийшло прозріння!
Я вирішила 'забити' і 'морозитись'. Ну це, типу, як в грі говориш "я в доміку" і ніхто тебе не чіпає))))). Дієво!
Тут я була як личинка в коконі.
3. Метелик?
Сьогодні йду робити тату метелика.
Всьо!))))
П.с. смайлика метелика не знайшла, тому поставила єдинорога.
Я,ще не вирішила,де буде тату ?Покажешь??
Старая,где?Гуцулка Ксеня, поздравляю вас! У самой срок освобождения чуток больше, и очень знакомо чувство гордости граничной даты в один год! Я не рискую делать тату на своём теле, хотя всегда могу полюбоваться на других людях. Возможно такое отношение у мну, так как я вже старая тётка?)))
Где, где? Ото там! Можно подумать ты не знаешь и не видела меня)))Я,ще не вирішила,де буде тату ?
Старая,где?
Так,что за слово ,,старая,,???А,вообще то ,то всю тебя я не виделаГде, где? Ото там! Можно подумать ты не знаешь и не видела меня)))
Это факты, с ними не поспоришьТак,что за слово ,,старая,,???А,вообще то ,то всю тебя я не видела
Поспориш 100%Это факты, с ними не поспоришь
Я ужо это, к стврческому=) =Kradotka5656,
Відповідно до вікової класифікації Всесвітньої організації охорони здоров'я:
25-44 років – молодий вік;
44-60 років – середній вік;
60-75 років – похилий вік;
75-90 років – старечий вік;
Особи які досягли 90 років – довгожителі.
То ви в якій класифікації?))))
Тарасівна, от, блін, а я не змогла смайла-метелика знайти)
Фух,я ще в молодий вписуюся ?Kradotka5656,
Відповідно до вікової класифікації Всесвітньої організації охорони здоров'я:
25-44 років – молодий вік;
44-60 років – середній вік;
60-75 років – похилий вік;
75-90 років – старечий вік;
Особи які досягли 90 років – довгожителі.
То ви в якій класифікації?))))
Тарасівна, от, блін, а я не змогла смайла-метелика знайти)