- Дописи
- 2832
- Рішення
- 1
- Реакції
- 7461
- Бали
- 2435
Гуцулка Ксеня не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Ну що, шановні пані і панове, а також і вурдалаки, які безбожно помаскувались тут під позичальників!
Ось і збігає перша річниця мого союзу з Антиколектор.
Рік без абонплат - це найкраща безстрокова суперакція, в якій мені доводилось брати участь)
Рік я живу вільно!
До цього я йшла довго (треба було якось швидше роздуплятись, але на все свій час)
Щоб досягти стадії метелика, довелось прожити ще стадію гусіні і личинки в коконі))))
1. Гусінь?
Це я прийшла сюда, прочитала теми, здивувалась, що є люди такі ж як я, але вони не паряться стосовно пролонгацій і не закривають МФО. Тут я подумала, що так я робити не буду, в буду закривати всі МФО на вигідних для себе умовах (а за спиною у мене було стільки переплат, що можна було купити 1-кімнатну квартиру).
2. Кокон
Через тижня два читання форума прийшло прозріння!
Я вирішила 'забити' і 'морозитись'. Ну це, типу, як в грі говориш "я в доміку" і ніхто тебе не чіпає))))). Дієво!
Тут я була як личинка в коконі.
3. Метелик?
Сьогодні йду робити тату метелика.
Всьо!))))
П.с. смайлика метелика не знайшла, тому поставила єдинорога.
Ось і збігає перша річниця мого союзу з Антиколектор.
Рік без абонплат - це найкраща безстрокова суперакція, в якій мені доводилось брати участь)
Рік я живу вільно!
До цього я йшла довго (треба було якось швидше роздуплятись, але на все свій час)
Щоб досягти стадії метелика, довелось прожити ще стадію гусіні і личинки в коконі))))
1. Гусінь?
Це я прийшла сюда, прочитала теми, здивувалась, що є люди такі ж як я, але вони не паряться стосовно пролонгацій і не закривають МФО. Тут я подумала, що так я робити не буду, в буду закривати всі МФО на вигідних для себе умовах (а за спиною у мене було стільки переплат, що можна було купити 1-кімнатну квартиру).
2. Кокон
Через тижня два читання форума прийшло прозріння!
Я вирішила 'забити' і 'морозитись'. Ну це, типу, як в грі говориш "я в доміку" і ніхто тебе не чіпає))))). Дієво!
Тут я була як личинка в коконі.
3. Метелик?
Сьогодні йду робити тату метелика.
Всьо!))))
П.с. смайлика метелика не знайшла, тому поставила єдинорога.
Останнє редагування: